Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de setembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Ens vam conèixer a campaments. Ens portem un any. Va ser amor a primera vista, la millor setmana de la meva vida. El problema són els kilòmetres que ens separen. Tot i que parlem cada dia et trobo moltíssim a faltar ets una persona que he agafat molta confiança i sé que puc comptar amb tu per tot igual que tu amb mi. T'estimo molt.

Noia, 18 anys
El dia 1 de setembre estàvem a la festa major de Sabadell. Ets un noi ros, portaves una samarreta negra i anaves amb un grup de 3/4 amics on un d'ells portava unes ulleres de sol blanques. Jo portava cua i uns brillants a la cara, anava amb un grup petit de nois i noies. Em vas encantar :)

Noi, 15 anys
Abans parlàvem bastant, però ara no sé per què però ja no tant. M'agrades, però em fa molta vergonya dir-t'ho perquè potser només em veus com un amic.

Noia, 15 anys
L'any passat t'agradava i jo no et vaig apreciar prou i et vaig deixar escapar. Ara sé que no t'agrado i que t'agrada una meva amiga. Tant de bo tot torni a ser com abans i puguem ser amics i, fins i tot, alguna cosa més.

Noia, 17 anys
Ets una noia que em crida molt l'atenció, la primera de fet, m'agrada molt com estem ara mateix, però a la vegada em fa molta por. Espero veure't d'aquí poc, sigui a Barcelona o a Badalona.

Noi, 16 anys
Fas música a la mateixa escola que jo. Tens un any més que jo, i encara que no coincidim gaire, quan et veig m'enamoro. El teu nom comença per S.

Noia, 14 anys
Ets el meu millor amic des de fa 2 anys i estic molt pillada de tu. Ets guapíssim i tens uns ulls molt bonics. Anem al mateix institut i el teu nom comença per la lletra A.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: