Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 18 al 24 de setembre

per Redacció, el 18 de setembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana estarà molt marcada per la influència adversa de Neptú. No et deixis endur pels teus impulsos i pensa molt bé les coses abans de fer-les. En l'amor, últimament estàs sent molt exigent. Relaxa't i deixa't portar. Dia de la sort: Dimecres.


TAURE
Comença una setmana molt favorable en l'aspecte social i en els estudis. Per fi recolliràs els fruits dels teus esforços i veuràs les coses bones de la vida. La sort està de la teva part, així que és un bon moment per prendre decisions. Dia de la sort: Dimarts

BESSONS
Podràs tenir algun problema al llarg de la setmana, però amb el temps se solucionarà sol. No carreguis amb responsabilitats que no són teves i deixa que tothom resolgui els seus conflictes. A qui sí que hauries de prestar atenció és a la persona qui tens al costat. Fes-la sentir important. Dia de la sort: Dijous.

CRANC
Aquesta setmana Neptú es trobarà molt poderós, però la seva energia serà negativa. A conseqüència d'això, et sentiràs més melancòlic/a del normal i veuràs les coses més dramàtiques del que realment són. Dia de la sort: Dimecres.

LLEÓ
Estigués molt atent/a aquesta setmana, ja que un amistat t'intentarà trair. Tot i que no ho aconseguirà, et farà mal. Però mira la part positiva: sabràs qui mereix estar a la teva vida i qui no. En el terreny sentimental tindràs molt bones notícies, estigues preparat/da! Dia de la sort: Dilluns.

VERGE
La influència dominant de Neptú farà que aquests dies tinguis molt presents els teus somnis i objectius. Aprofita aquesta energia i comença els projectes que tens pendents des de fa temps. Aquesta setmana ho tindràs tot a favor, fins i tot l'amor, així que deixa de preocupar-te tant! Dia de la sort: Divendres.

BALANÇA
La influència de Neptú podria amenaçar la teva estabilitat emocional, així que aquesta setmana procura cuidar-te molt. Fes plans que et facin feliç amb la gent que estimes i no tinguis por a demostrar com són d'importants per tu. Dia de la sort: Dimarts.

ESCORPÍ
Aquesta setmana estaràs ple/na d'optimisme i il·lusió. És un bon moment per recordar-te com d'afortunat/da ets i totes les coses bones que tens a la teva vida. Deixa de sobre pensar tant les coses i gaudeix! Dia de la sort: Dijous.   

SAGITARI
Aquests dies experimentaràs molts alts i baixos emocionals. La influència de Neptú farà que et sentis més vulnerable i estiguis més sensible de l'habitual. Cuida't molt i mima't. A nivell sentimental, necessites trencar la rutina amb la teva parella. Utilitza la imaginació i sorprèn-la! Dia de la sort: Dilluns.

CAPRICORN
Aquesta setmana centra't en els estudis. És important que els hi donis la prioritat que tenen i que vagis al dia. La influència de Neptú et pot jugar una mala passada, però ho podràs remuntar. Demana ajuda al teu entorn si ho necessites. Dia de la sort: Dimarts.

AQUARI
Descansar és important per recarregar piles. Recorda fer-ho aquests dies, ja que la influència de Neptú farà que estiguis més cansat/da que de normal. Ves a dormir més d'hora i veuràs com et llevaràs amb més energia. Dia de la sort: Divendres.

PEIXOS
Aquesta setmana ves amb peus de plom. Tindràs les emocions a flor de pell i és possible que et vegis temptat/da a prendre decisions importants de manera impulsiva. Para un moment, respira i pensa-ho dues vegades. Intenta ser més fred/da i racional. Dia de la sort: Dimecres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: