Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 15 de setembre

per Redacció, el 15 de setembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Malgrat que estàs passant per un moment de dubtes sentimentals, estàs en un bon moment emocional. És possible que avui necessitis desfogar-te amb una persona de confiança. Fes-ho, però tria molt bé a qui li expliques els teus drames.

TAURE
Avui serà un bon dia per començar a planificar aquell projecte que fa mesos que tens al cap. No perdis l'oportunitat d'ampliar el teu cercle social, ja que pot ser una bona oportunitat per aconseguir els recursos que necessites. És normal que tinguis dubtes, però no deixis que res et tregui les ganes de complir el teu somni.

BESSONS
Si estàs pensant a fer-te algun canvi radical, avui no és el dia. Fes-ho quan tinguis els teus problemes resolts i puguis pensar amb claredat. Ets una persona molt impulsiva i això et pot jugar alguna mala passada. Aprofita el dia d'avui per sortir i desconnectar.

CRANC
Fa dies que estàs molest/a amb una persona propera a tu. Ha arribat el dia de parlar les coses i intentar arreglar la situació. En el fons us teniu molta estima i saps que no val la pena estar així. Recorda ser respectuós/a i parlar des de l'empatia!

LLEÓ
Estàs una mica desanimat/da perquè no trobes la sortida a un problema que et preocupa. Fes un exercici de reflexió i intenta veure la situació de manera més positiva. Tingués paciència, perquè tot tornarà al seu lloc. 

VERGE
Avui és un dia ideal per organitzar-te i establir prioritats. És hora de centrar-te en els estudis i avançar en els projectes que tens al cap. Sigues pràctic/a i veuràs com a poc a poc aconsegueixes els teus objectius.

BALANÇA
Hi ha un tema que et té molt confós/a. Deixa de menjar-te el cap i fes totes les preguntes que necessitis a aquella persona. Recorda, però, que no tothom té intencions pures i que a vegades és millor no ser molt confiat/da.

ESCORPÍ
Avui se't presentaran alguns obstacles, però no deixis que t'enfonsin. Tens la força necessària per superar tots els reptes que la vida et posi el davant. És moment de confiar en tu i de rodejar-te de les persones que estimes.

SAGITARI
Una persona del teu entorn mencionarà una oportunitat que no voldràs deixar passar. Estigués amb els ulls ben oberts i atent/a als detalls. Hi ha trens que només passen una vegada a la vida.

CAPRICORN
La lluna nova d'avui afectarà en el teu estat d'ànim. Et sentiràs més trist/a i apagat/da, però recorda que és temporal. Centra't en totes les coses bones de la teva vida i deixa anar les emocions negatives.

AQUARI
Avui és un bon dia per prendre aquella decisió que estàs posposant. Parla amb persones de confiança si necessites un punt de vista diferent, però confia en les teves possibilitats. Aquest només és el primer pas de tot el camí que et queda per recórrer.


PEIXOS
Durant el dia d'avui rebràs una ajuda que no esperaves. S'apropen canvis molt favorables per a tu i que no t'esperes. És un bon moment per deixar a un costat les preocupacions i descansar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: