Logotip de Adolescents.cat

L'alcohol et fa veure les persones més atractives?

per Redacció, el 8 de maig de 2024 a les 10:00
Segur que alguna vegada has sentit que "l'alcohol et fa veure la gent més guapa". En realitat, però, no hi ha cap base científica. De fet, una investigació publicada a Journal of Studies and Alcohol, ha conclòs que l'alcohol no et fa veure més atractiu/va a ningú.

L'equip d'investigació va ser liderat per l'experta Molly A. Bowdring, de la Universitat de Stanford. Van reunir a 18 parelles d'amics, d'uns 20 anys d'edat, i els hi van ensenyar fotografies i vídeos de persones anònimes. Se'ls va demanar que qualifiquessin el seu nivell d'atractiu dues vegades: una amb certa concentració d'alcohol en sang, i una altra estant totalment sobris.


El resultat en tots dos casos va ser el mateix i, per tant, es va demostrar que l'alcohol no té cap efecte sobre com perceps físicament a les persones. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: