Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 625]

per Redacció, el 16 de setembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
El mes passat vaig anar amb la meva crush a un parc aquàtic i en el jacuzzi, estaven de tranquis molt a prop i en un moment ens vam començar a liar a saco tot i que hi havia gent allà al jacuzzi.

Noia, 17 anys
Estava a l'insti amb un amic, ens vam posar tan calents que ho vam acabar fent a un despatxet. Em va fer els millors dits de la meva vida.

Noia, 15 anys
Vaig convidar a casa meva al meu "nòvio" ( jo 15 i ell 17) per presentar-li als meus pares. Tot bé xerrant i tal, i després vam anar els dos a la meva habitació, ens vam començar a liar i li vaig fer una palla que va acabar embrutant tots els meus llençols, després em va fer ell dits, jo li vaig menjar la polla molt heavy i ell a mi. Tot això amb els meus pares a casa molt hot tot.

Noia, 17 anys
L'altre dia va venir el meu folla amic a casa. Estàvem al sofà amb la meva millor amiga mirant una pel·lícula i quan es va quedar adormida ens vam posar molt calents i vam follar amb ella al costat dormint. Molt de morbo.

Noi, 16 anys
Jo i la meva novia ens vam dutxar junts aprofitant que els nostres pares havien marxat a dinar. Va ser molt hot i tot i no haver-hi sexe va ser màgic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: