Logotip de Adolescents.cat

3 hàbits d'autocura per ser més feliç

per Redacció, el 15 de maig de 2024 a les 12:00
Cuidar-se i mimar-se a un mateix és molt important. I no parlem de fer journaling cada matí i de seguir una rutina de skincare, sinó que l'autocura va més enllà i engloba aspectes socials, mentals, emocionals i físics. A continuació et compartim alguns hàbits que pots incorporar en el teu dia a dia i que et faran més feliç:

1.Escolta els teus pensaments


Sabem que no sempre és fàcil parar-te a escoltar tot el que tens dins el teu cap, però tenir una conversa amb tu mateix/a pot ser molt beneficiós. No deixis que les teves preocupacions es facin bola i gestiona-les. Pots provar d'escriure-les sobre un full en blanc, ja que t'ajudarà a ordenar-les i veure-les des d'una altra perspectiva.

2. Aprèn a dir que no


Si no et ve de gust fer un pla, no et sentis pressionat/da a fer-ho. El teu cos et parla i et diu el que necessites a cada moment, fes-li cas. No ets més avorrit/da per preferir quedar-te a casa mirant una sèrie a sortir de festa. La gent que t'estima et respectarà.

3. Queda amb les teves amistats


Socialitzar té molts beneficis per la salut mental. Intenta veure a les teves amistats més properes com a mínim un cop a la setmana. Podeu quedar per berenar i posar-vos al dia. Veuràs com tornaràs a casa amb les piles recarregades!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: