Logotip de Adolescents.cat

Així canvia la teva personalitat quan comences una relació

per Redacció, el 16 d'octubre de 2023 a les 10:00
Alguna vegada t'han dit que des que vas començar a sortir amb la teva parella has canviat? Doncs segons una investigació duta a terme per un equip de científics alemanys, tenen raó.

I és que resulta que els canvis en la teva vida sentimental estan associats amb canvis en la teva personalitat i satisfacció amb la vida. Els experts van observar que, generalment, entrar en una nova relació et torna més conservador/a. Deixes de tenir tantes ganes de viure noves experiències i et sents més a gust amb el teu dia a dia.


La teva personalitat, doncs, es va modelant amb cada parella sentimental i sembla que els canvis que pateixes es van acumulant. És a dir, quan deixes una relació no tornes a ser qui eres, sinó que has patit canvis irremeiables. Per tant, com més relacions hagis tingut, més hauràs canviat. Això, però, no és una cosa dolenta, sinó que és una cosa que tothom experimenta.

Tingués en compte que hi ha personalitats que són més propenses a canviar que d'altres i que, al final, la teva essència sempre serà la mateixa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: