Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 13 al 19 de setembre

per Redacció, el 13 de setembre de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Si fa temps que estàs en una relació, aprofita aquesta setmana per planejar una cita i passar més temps de qualitat junts. Us anirà molt bé per enfortir els vostres llaços i fer un pas cap endavant.

TAURE
Aquesta setmana la comunicació serà clau en la teva relació. Expressa els teus pensaments i sentiments de manera clara i escolta també la teva parella.

BESSONS
Últimament estàs una mica desanimat/da i és possible que l'amor hi tingui una mica a veure. Obra't a tot el que et vindrà, estàs a punt de conèixer a una persona molt especial.

CRANC
És possible que aquests dies et replantegis el compromís de la relació que tens. Si creus que has trobat la persona ideal, no dubtis a fer un pas endavant.

LLEÓ
En els propers dies coneixeràs a algú que tindrà un gran protagonisme en la teva vida diària. No tinguis por a deixa't endur pel moment i gaudir.

VERGE
L'amor arriba quan menys t'ho esperes i és possible que aquesta setmana descobreixis que tens sentiments cap a un amic/ga. Pensa si val la pena dir-li com et sents.

BALANÇA
Ja va sent hora que presentis la teva parella a les teves amistats. Se sent una mica desplaçat/da i li agradaria començar a fer més plans junts.

ESCORPÍ
Una persona que tens sovint al costat està començant a sentir coses per tu. És moment de perdre la por de lligar-te a algú i gaudir del moment.

SAGITARI
L'amor trucarà a la teva porta d'aquí molt poc i podràs gaudir-ho sense pors. Accepta sortir amb aquesta persona que fa temps que et va al darrere i deixa't portar.

CAPRICORN
La teva parella està preocupada i et demanarà suport. Dona-li tota l'atenció que necessiti aquests dies i demostrar-li que estàs al seu costat per tot el que necessiti.

AQUARI
Sempre has sigut una persona molt independent i t'agrada estar sol/a, però no deixis que això espatlli les teves relacions amoroses. Valora a qui tens al costat i comunica les teves necessitats.

PEIXOS
Fa temps que no tens sort en l'amor i el motiu és que t'has centrat en la persona equivocada. Treu-te-la del cap i estigués atent/a per si apareix algú especial a la teva vida.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: