Logotip de Adolescents.cat

Indignació davant l'agressió sexual que ha patit la periodista Isa Balado

per Redacció, el 12 de setembre de 2023 a les 17:55
La periodista Isa Balado estava en ple directe quan un home se li ha apropat, li ha tocat el cul i li ha preguntat de quin canal eren.

La reportera li ha dit, amablement, que estaven en directe i ha seguit fent la seva feina. Ràpidament, Nacho Abad, l'ha interromput i li ha preguntat si aquell home li acabava de tocar el cul, a la qual cosa ella ha respost amb un "sí".


El presentador, indignat, li ha demanat si li podia posar aquest noi al davant. Ella, s'ha dirigit a ell, i li ha dit: "Per molt que vulguis intentar preguntar-nos de quin canal som, de veritat has de tocar-me el cul? Estic fent un directe i estic treballant". L'home li ha dit repetides vegades: "Jo no t'he tocat el cul" i ella li ha dit: "Sí que m'has tocat el cul. De veritat, m'agradaria que em deixessis treballar".
 
L'equip d''En boca de todos' ha decidit trucar a la policia per protegir a la seva companya: "Els hem trucat perquè han d'actuar. Esperem poder oferir les imatges de la detenció d'aquest impresentable", ha comunicat el presentador. 

Finalment, la Policia Nacional ha publicat un vídeo on es mostra com l'home ha sigut detingut.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: