Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 12 de setembre

per Redacció, el 12 de setembre de 2023 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui serà un dia desafiador, carregat d'intensitat i passió. Estigués preparat/da per rebre una sorpresa, com un viatge inesperat o la tornada d'un vell amic/ga. La teva intuïció i creativitat tindran més protagonisme del normal.

TAURE
Durant el dia d'avui experimentaràs una intensa activitat, tant física com mental, impulsada per un profund optimisme i entusiasme cap a les coses bones que encara han de venir. Tot i que últimament estàs molt nerviós/a i impacient, la sort et somriu i assoliràs l'èxit sense obstacles significatius.

BESSONS
És un bon moment per comunicar-te i expressar els teus sentiments, ja que avui tindràs un millor control de les teves energies. Seràs capaç d'evitar distraccions innecessàries i els teus esforços als estudis començaran a donar els seus fruits.

CRANC
És possible que experimentis un desequilibri intern entre els teus pensaments i les teves emocions. Busca suport en les persones que estimes i veuràs com et sents millor.

LLEÓ
Superaràs una situació complicada que amenaça el teu benestar provocada per enemics ocults i traïdors. La sort està al teu costat i el destí et protegeix de manera significativa, però mantingues la prudència avui.

VERGE
Avui enfoca't en l'organització i l'eficàcia de les tasques que tens pendents. La teva habilitat per mantenir l'ordre t'ajudarà a assolir les teves metes de manera efectiva. La sort estarà del teu costat.

BALANÇA
Durant el dia d'avui et sorgirà una oportunitat inesperada i és possible que sentis que els teus somnis es comencen a fer realitat. Aprofita per envoltar-te de bones vibres i veuràs com tot anirà bé.

ESCORPÍ
És un bon moment per explorar les teves passions i profunditzar en els teus interessos. És possible que avuinconeguis una persona molt especial que et farà recuperar la confiança en l'amor.

SAGITARI
Avui t'enfrontaràs a una decisió important. La manera com la prenguis influirà en el teu futur. La sort estarà del teu costat. En l'amor, és possible que sentis que no estàs al 100%, necessites descansar i recarregar piles. 

CAPRICORN
Estigues alerta davant les persones envejoses, especialment durant aquesta setmana que promet ser molt favorable per a tu. Potser et trobaràs amb individus que volen apropiar-se dels teus èxits o falsos amics que aparenten donar-te suport, però tenen segones intencions. Roman alerta i no baixis la guàrdia.

AQUARI
Et veuràs impulsat/da a fer sacrificis en nom d'un ideal o un somni que et motiva profundament i dona un propòsit a la teva vida. Recorda que la teva veritable felicitat no es troba únicament en l'èxit, sinó en què totes les teves accions tinguin un propòsit noble darrere. Aquest esperit et guiarà aquests dies i, especialment, avui. 

PEIXOS
La teva predisposició per sacrificar-te en nom d'un món millor i pel benestar dels teus éssers estimats de vegades t'exposa a adversitats que no mereixes. No obstant això, quan la sort decideix intervenir a favor teu, ho fa de manera notable i contundent, com experimentaràs el dia d'avui.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: