Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 9 i 10 de setembre

per Adolescents.cat, el 9 de setembre de 2023 a les 08:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana, la teva energia i entusiasme estaran en el seu punt més alt. Aprofita aquesta guspira per participar en activitats a l'aire lliure amb amics. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana dedica't temps a tu mateix/a. Un relaxant dia de spa o una caminada a la natura t'ajudaran a sentir-te bé. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
La teva ment curiosa et portarà a explorar noves idees i perspectives aquest cap de setmana. Connectaràs amb persones interessants i et sentiràs molt feliç. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana dedica temps a enfortir llaços familiars i emocionals. Organitza un sopar a casa o una sortida amb els teus éssers estimats. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

LLEÓ
El teu carisma i confiança destacaran aquest cap de setmana, atraient l'atenció de moltes persones. Diverteix-te i gaudeix de la vida social. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana és ideal per enfocar-te a les teves metes personals. Planifica i organitza el teu futur. Moment de la sort: diumenge al matí.

BALANÇA
Les relacions personals tindran molta importància aquest cap de setmana. Dedica temps a enfortir llaços amb amics i éssers estimats. Moment de la sort: dissabte al vespre.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana, segueix la teva intuïció i submergeix-te a les teves passions. Dedica temps a una activitat que t'apassioni. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
L'aventura i l'exploració et cridaran aquest cap de setmana. Planeja una excursió o una activitat emocionant. Moment de la sort: dissabte al matí.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana, enfoca't a les teves metes professionals i acadèmiques. La teva determinació et portarà més a prop dels teus objectius. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana és perfecte per col·laborar en projectes grupals. Treballa en equip per assolir metes compartides. Moment de la sort: dissabte al vespre.

PEIXOS
Confia en la teva intuïció i sensibilitat aquest cap de setmana. Ofereix suport emocional als que ho necessiten. Moment de la sort: diumenge al matí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: