Logotip de Adolescents.cat

El trend més estrany de TikTok

per Redacció, el 16 de setembre de 2023 a les 08:00
Últimament, és fàcil veure directes a TikTok on les persones fan tot allò que el xat els demana. És una manera d'obtenir recompenses a canvi de fer el que la gent vol veure.

Una de les coses que s'ha posat de moda en aquests directes és fer de NPC (Non Playable Character). Es tracta d'un personatge secundari que es troba en els videojocs amb el que no pots jugar directament, però amb qui sí que pots interactuar.

 

Aquest trend s'ha fet tant famós que algunes celebritats com la Nicky Minaj s'han sumat a ell. Així doncs, consisteix a repetir el mateix moviment o dir la mateixa frase cada vegada que t'envien una recompensa concreta. Per exemple, si t'envien un cor, pots posar cara de sentir-te molt estimat/da, o si t'envien un frànkfurt pots fer com si te l'estiguessis menjant.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: