Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 de setembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Ets una noia un any més petita que jo, fa molt de temps que parlem, però no sé si només ho fas de broma o vols alguna cosa amb mi. M'encantes i ho saps. Deixem ja de tontejar i ens atrevim a alguna cosa?

Noia, 15 anys
Vas amb mi a música, tens la mateixa edat que jo, i encara que no coincidim gaire, quan et veig m'enamoro. El teu nom acaba per A.

Noia, 14 anys
Ens vam mirar per primer cop a la piscina d'un càmping mentre feien classe de ball a l'aigua, jo recordo que em vaig girar i et vaig veure, després tu també. Ens vam seguir mirant fins que vaig haver de marxar. Des d'aquell moment que et vaig buscar pel càmping i et vaig veure diverses vegades més, però no em vaig atrevir a dir-te res. Encara ara, després de tres dies d'haver marxat, et penso i recordo la teva cara.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer l'any passat a les colònies, i fins aquest any no ens hem tornat a veure. Hem estat junts només una setmana, però tot i que ja fa un mes que no ens veiem et segueixo pensant cada dia. Ets 06.

Noia, 14 anys
Vam coincidir al concert de Canet Rock i ens vam mirar i vam ballar al costat, em vas agradar a l'instant, però no ens vam parlar. Espero que ho vegis.

Noi, 16 anys
Ets un noi de msn ros, ens coneixem només d'Insta, però vull fer un pas més amb tu. M'agrades moltíssim i sempre que fem trucada n'estaria 20 h. Si saps qui soc i llegeixes això envia'm capt a l'Insta :)

Noia, 13 anys
Fa molt temps que m'agrades i molt, em sembla que ja ho saps. Fa 2 mesos crec que senties interès per mi, inclús vam estar parlant a classe i quan ens veiem noto que hi ha alguna cosa entre els dos, però per coses que m'han explicat sobre tu crec que aquesta connexió només la sento jo. Ara ens tornarem a veure cada dia i no sé què passarà, però crec que res perquè no em fas ni cas, ja que cap dels dos s'atreveix a fer el pas. Ets de Figueres, alt i moreno.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: