Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 6 de setembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 14 anys
Pensava que era hetero, però fa un temps vaig conèixer a una noia i m'he adonat que sóc bisexual. No ho sap ningú a part d'ella (ens hem enrotllat força vegades), ja que tinc por que diran els meus pares, de si les meves amigues voldran marxar de mi, si m'insultaran...

Noia, 16 anys
La gent sol dir que tinc el cor de pedra, ja que mai m'enamoro ni em fixo en ningú, però la veritat és que tinc por d'enamorar-me i que la persona en qüestió em conegui de veritat i em rebutgi, no ho suportaria.

Noia, 14 anys
Els meus pares moltes vegades fan comentaris racistes, a mi no em fa gens de gràcia i moltes vegades m'avergonyeixo d'ells... El que no saben és que el meu millor amic és musulmà.

Noia, 15 anys
El meu germà i jo amaguem un gat a un dels armaris de casa. Els meus pares es passen el dia treballant, així que no sospiten res.

Noi, 16 anys
A vegades em quedo al pati sol a la classe i dibuixo a la pissarra una polla i faig que me la menjo.

Noia, 14 anys
A vegades em tallo els pèls del xixi amb les tisores de l'escola. Avui la profe m'ha demanat les tisores perquè sec a primera fila i ha tallat uns papers que després ha repartit a tota la classe. M'he rigut i m'he posat molt catxonda.

Noi, 18 anys
La meva primera mamada me la va fer un noi quan fèiem 5è de primària. Sóc hetero.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: