Logotip de Adolescents.cat

Motius per estimular els mugrons

per Redacció, el 6 de setembre de 2023 a les 10:00
Els pits tenen un paper important en la sexualitat humana. Estan plens de terminacions nervioses i s'ha descobert que quan s'estimulen s'activen les mateixes àrees del cervell que quan s'estimulen els genitals.

Per tal que resulti més fàcil estimular-los, es recomana utilitzar oli per massatges o lubricant a base d'aigua. Pots començar fent petites carícies en forma de cercles a la part superior dels pits per tal de relaxar la zona.


Després, pots col·locar la palma de la mà sobre els mugrons de la teva parella i deixar que la calor faci la seva funció. Aguanta uns segons o minuts en aquesta postura i després comença a tocar els mugrons amb els dits prement-los una mica. És important que preguntis com se sent, ja que hi ha persones que tenen els pits molt sensibles. També pots provar de moure els dits en forma d'espiral al voltant dels mugrons.

Quins beneficis té estimular els mugrons?

  1. Augmenta l'excitació sexual.
  2. Millora la intimitat, la comunicació i la complexitat en el sexe.
  3. Activa les mateixes àrees cerebrals que el clítoris, la vagina i la cèrvix.
  4. Estimular-los 30 minuts abans del sexe augmenta el nivell de satisfacció i intensitat de l'orgasme.
  5. Augmenta la producció d'oxitocina, que és l'hormona que millora l'estat d'ànim, el benestar general i les interaccions socials.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: