Logotip de Adolescents.cat

Sofía Surferss anuncia la seva ruptura amb Trece

per Redacció, el 5 de setembre de 2023 a les 11:00
Sofía Surferss ha confirmat a través de les seves xarxes socials la seva ruptura amb Trece.

"Trece i jo ja no estem junts. Ens hem estimat molt durant els dos anys que hem passat junts, i ens quedem amb els moments viscuts i el que hem après. Pel que ja no estem junts es queda en la nostra privacitat i esperem que ho respecteu. Igual que la relació es va fer pública, havíem de dir-vos la situació actual", comença dient la story que ha publicat la influencer.


"No vam dir res per deixar passar una mica el tema, però cada vegada se li estava donant més importància. Ho sentim per les confusions que hagi pogut causar. Gràcies per respectar-nos i fer-nos costat", concloïa.
 

Feia temps que corrien els rumors de la seva ruptura, ja que durant l'estiu és quan les parelles solen passar més temps junts i ells no van donar cap indici de què ho estiguessin fent. A més, Trece va deixar de seguir a Lola Lolita, la germana de Sofía, i no li va dir res quan es van trobar al festival Arenal Sound.

Les indirectes també van donar pistes de la seva ruptura. La influencer va publicar una imatge on informava que viatjava per "curar-se del cor" i Trece va compartir una "demo" on parlava sobre la seva parella quedant-se sola.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: