Logotip de Adolescents.cat

Per què la teva germana s'ha convertit en la teva millor amiga?

per Redacció, el 16 de maig de 2024 a les 20:00
Si bé és cert que no totes les germanes del món es duen bé, la realitat és que la majoria de les germanes s'acaben convertint en millors amigues. Si aquest és el teu cas, a continuació t'expliquem per què succeeix això:

Un dels motius pels quals això ocorre, és perquè la teva germana és la persona que t'ha vist créixer. Per molt que de petites no us duguéssiu gaire bé, ella ha estat al teu costat en totes les etapes de la teva vida i et coneix millor que ningú, igual que tu a ella.


A més, compartiu traumes generacionals. Heu crescut en un mateix ambient i per això la vostra manera d'afrontar-vos a situacions concretes són iguals. Si en teniu dubtes, podeu fer una visita al psicòleg i comentar-la i us adonareu que compartiu inseguretats i traumes.

En definitiva, saps que sempre pots comptar amb ella. És la persona amb qui pots confiar de veritat, la que sempre et dirà la veritat, t'agradi o no. Tens la seva honestedat i no et fa por demanar-li consell en coses que poden semblar "estúpides" a ulls d'altra gent.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: