Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 de setembre de 2023 a les 12:30
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Ets la persona a qui realment estimo. Ara mateix estàs vivint als Estats Units. Si veus això envia'm el nostre cor. El teu nom comença per la lletra G.

Noi, 17 anys
Ets una noia que passes molts dies davant d'on treballo, una creperia de la Costa Brava i em sones moltíssim. M'agradaria conèixer-te almenys, ja que dubto que t'hagis fixat en mi, però bé.

Noi, 16 anys
Et segueixo per Insta des de fa poc, tu no em segueixes. No hem parlat ni res, però em sembles molt guapa i m'agradaria conèixer-te. Tens uns ulls maquíssims. Sé que vas anar d'intercanvi a UK aquest estiu, que ets de Girona i que has anat alguna vegada a Montilivi. El teu nom comença per F i el teu cognom per T. Si et sents identificada deixa un missatge per aquí i t'obro per Insta.

Noia, 12 anys
Ets un noi del 2006 de Mataró. Tens molts seguidors a Insta i TikTok i t'agraden les motos (per les fotos Insta). Un dia sortint de l'institut vam creuar mirades. No sé si estudies per allà i sé que ens portem molts anys, però m'agrades molt i els teus ulls blaus mar són molt macos. Jo sé que podríem tenir una connexió especial. Si vols saber qui soc escriu aquí i jo t'obriré. El teu nom comença per C. Brilles molt i no vull que la diferència d'edat sigui un impediment ;)

Noia, 16 anys
T'he conegut fa relativament poc, però ja tinc sentiments trobats. Ets un noi de Barcelona Sants, amb el cabell curt, no m'havia sentit mai tan escoltada i tan bé amb ningú. Segurament no ho veuràs, però tant de bo te n'adonis algun dia de tot.

Noia, 14 anys
Ens coneixem de fa dos anys i sé que et vaig agradar el curs passat (jo ho sabia, però tu a mi no m'agradaves). Ara ja no parlem, sembla que a tu ja et soc igual, però tu a mi no, no sé per què, no m'entenc. Per una part em moro perquè em tornis a parlar, però per l'altre no vull fer-ho per por que em facis el mateix mal que et vaig fer jo, així que continuaré llegint les altres descripcions esperant que alguna sigui teva, o simplement que tu llegeixis la meva. 

Noia, 15 anys
Tens els ulls més bonics que he vist en la meva vida, ets un any més jove i anem al mateix insti. Tot just ens hem conegut aquest estiu perquè teníem una amiga en comú. Quan ja tenia les coses més clares es veu que et va començar a agradar una altra noia i jo em vaig centrar en un altre, però fa 1 setmana ens vam liar de festa i no sé com dir-te que vull estar amb tu.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: