Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 4 al 10 de setembre

per Redacció, el 4 de setembre de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana et sentiràs ple d'energia i motivació. És un bon moment per abordar projectes importants. Tingués els ulls oberts per a noves oportunitats. Dia de la sort: dijous.

TAURE
En l'àmbit social, estaràs rodejat/da de bons amics/gues i seràs el centre d'atenció. Aprofita per enfortir les teves relacions. Prova de planejar alguna cosa divertida amb els teus éssers estimats i, si et ve de gust, proposa una cita a la persona que t'agrada. Dia de la sort: diumenge.


BESSONS
Aquests dies et sentiràs especialment creatiu/va. És un bon moment per explorar les teves passions artístiques o creatives. En l'amor, podries sentir-te especialment comunicatiu, per la qual cosa és un bon moment per expressar els teus sentiments. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
En l'àmbit acadèmic, serà una molt bona setmana. Estàs molt motivat/da per començar aquest curs i els professors ho notaran. Confia en tu mateix/a i veuràs com tindràs èxit. Dia de la sort: dimecres.

LLEÓ
Et sentiràs ple/na de confiança i carisma aquesta setmana. Aprofita per expressar les teves idees i liderar projectes. En els pròxims dies coneixeràs persones que es convertiran en molt importants, no et tanquis al que pugui passar! Dia de la sort: divendres.

VERGE
Estàs molt enfocat/da en les teves metes personals i professionals. Tens molt clar el camí que has de seguir per assolir els teus reptes i no deixaràs que res et pari. Aquesta setmana serà un bon moment per començar a planificar el teu futur. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA 
Aquesta setmana tindràs moltes oportunitats socials i enfortiràs els teus vincles. En l'amor, podries sentir la necessitat de ser més detallista amb la teva parella. Deixa't portar. Dia de la sort: dissabte.

ESCORPÍ
Aquests dies et sentiràs impulsat/da a explorar les teves passions i aventurar-te en noves experiències. No tinguis por a sortir de la teva zona de confort. En l'amor et sentiràs molt afortunat/da. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI
Tot i que la setmana podria no començar del tot bé, al final els teus esforços et seran reconeguts i recompensats. No t'exigeixis més del compte i confia en les teves capacitats. Dia de la sort: diumenge.

CAPRICORN
Enfoca't en les teves relacions socials i busca suport en les persones que estimes. En els estudies, recorda que una bona organització és clau per assolir tots els teus reptes. Dia de la sort: divendres.

AQUARI
Aquesta setmana et sentiràs molt inspirat en les teves relacions socials i et serà fàcil fer noves amistats. Si tens parella, demostra-li el teu amor i feu plans per estar connectats. Dia de la sort: dimecres.

PEIXOS
Aquests dies et sentiràs més emocional del normal. Serà un bon moment per comunicar els teus sentiments i preocupacions. Obre el teu cor a les persones que t'envolten i, si tens parella, aprofita per tenir una cita romàntica. Dia de la sort: dissabte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: