Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 31 d'agost

per Redacció, el 31 d'agost de 2023 a les 09:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
La Lluna Plena d'avui t'anima a tancar capítols i abraçar la teva espiritualitat. Confia en la teva intuïció i segueix els teus somnis. Connecta't amb el teu tu més intern i deixa't portar pels senyals de l'Univers.

TAURE
La Lluna Plena il·lumina la teva creativitat i valors. Expressa't autènticament i mostra les teves emocions. Connecta amb el que realment importa en les teves relacions i busca l'harmonia en cada situació.

BESSONS
El dia d'avui impulsa la teva carrera i autenticitat. No t'infravaloris i mostra les teves habilitats. En l'amor, connecta amb els teus sentiments més profunds i comunica les teves emocions.

CRANC
El dia d'avui t'anima a seguir el teu cor. Accepta les teves emocions i no et preocupis per l'opinió dels altres. Abraça la teva evolució personal i expressa't amb autenticitat.

LLEÓ
Aquesta Lluna Plena et convida a deixar anar i ser independent. Confia en tu mateixa i busca la pau interior. En l'amor, connecta amb els teus valors i comparteix els teus sentiments amb la teva parella.

VERGE
La Lluna Plena et motiva a alliberar-te de relacions que ja no vibren amb tu. Reafirma els teus valors i expressa't emocionalment. Treballa en el teu benestar físic i emocional.

BALANÇA
L'últim dia d'agost, et convida a la introspecció. Examina la teva salut, relacions i treball. Mostra el teu costat sensible i espiritual, i enforteix els teus llaços amb els qui estimes.

ESCORPÍ
La Lluna Plena porta claredat a les teves relacions. Afronta les crisis amb amor i empatia. Enforteix la teva presència i recorda que tu ets la teva millor carta de presentació.

SAGITARI
El dia d'avui desperta el teu costat més amorós i empàtic. Acosta't a la gent qui estimes i busca la connexió emocional. Explora les teves arrels familiars i descobreix el teu origen.

CAPRICORN
El dia d'avui t'ajuda a alliberar-te de relacions que no t'aporten. Aprofita per a reconnectar amb tu mateixa i explorar la teva espiritualitat. Llegeix i aprèn sobre el teu creixement personal.

AQUARI
L'últim dia d'agost et porta sort als teus projectes. Accepta els resultats i confia en el temps de l'Univers. Obre el teu cor i connecta amb la teva pau interior.

PEIXOS
La Lluna Plena en el teu signe t'omple d'emocions i apoderament. Abraça la teva autenticitat i comparteix els teus sentiments. Gaudeix de la teva connexió espiritual i sigues fidel a tu mateix.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: