Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 30 d'agost de 2023 a les 08:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz

Noia, 14 anys
Jo i la meva millor amiga quan érem més petites teníem una llista assignant personatges de la sèrie Stranger Things amb persones del nostre voltant i predeiem el futur segons què passava a la sèrie. Al principi passava al mateix, però després es va complicar tot i ara res té sentit.

Noi, 17 anys
Fa temps vaig anar a fer fotos de les estrelles al bosc amb la càmera de fotos. Quan eren les 2:30 més o menys, estava pensant amb la meva crush i em vaig escalfar molt, així que vaig acabar fent-me una palla amagat darrere d'uns arbustos. Em va donar molt de morbo, ja que estava en un camí principal del bosc i sabia que hi havia gent a prop.

Noi, 15 anys
Soc d'un poble i com de costum cada estiu sortim a la nit a parlar amb la colla d'amics (som un grup on som nois i noies) però fa dos dies que els temes han canviat molt i hem passat a parlar cada dia de sexe en tots els aspectes, tot i que cap ha follat encara, però opinem del sexe en general, i també hem parlat de quan ens masturbem.

Noia, 16 anys
Crec que el secret que totes les persones tenim més ben guardat és la por a expressar-nos, la por al rebuig de les nostres pròpies emocions, però crec que en realitat no s'hauria de tenir por a expressar el que ens passa, això és el que ens diferencia dels altres. Hauríem de sentir tots aquesta llibertat, aquesta llibertat que se'n diu d'expressió.

Noia, 17 anys
Els meus pares s'han separat fa uns mesos. Ara el meu pare està en una relació amb una noia bastant més jove que treballa amb ell i la meva cosina (la neboda del meu pare i amiga de la noia). Però el que ell no sap és que aquesta noia va parlant malament d'ell i explicant el que li explica ell amb confiança a amics seus incloent la meva cosina. A més, la noia està amb una relació amb un amic de la meva cosina i li ha explicat a la meva cosina pensant-se que ella no sap que també està amb el meu pare. No sé què fer, ni si dir-li per què està molt enamorat d'aquesta noia.

Noia, 15 anys
Fa 1 any que em follo a l'ex de la meva cosina i ara ell m'ha dit de deixar-ho per tornar amb ella i jo estic fatal.

Noia, 19 anys
Un dia tenia casa sola i va venir la meva parella, de sobte va aparèixer el meu pare i nosaltres estàvem al sofà. Quan ell va entrar a la dutxa, nosaltres ja portàvem estona molt calents. Vam marxar corrents a la cuina i em va acabar fent-lo allà mateix. El meu pare va sortir corrents del lavabo i no vam poder acabar fins hores més tard, però em va donar molt morbo pensar que el meu pare em podia enxampar.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: