Logotip de Adolescents.cat

Bad Bunny publica una foto despullat

per Redacció, el 30 d'agost de 2023 a les 09:00

Una vegada més Bad Bunny sorprenen els seus fans, el conegut cantant va posar completament despullat en una sèrie d'imatges que va compartir a les històries d'Instagram.

Aquestes s'han tornat virals en les xarxes socials, les quals s'han omplert de comentaris. L'artista porto-riqueny, reconegut pel seu estil provocatiu i distintiu, ha deixat a tots bocabadats amb la seva més recent i arriscada sessió fotogràfica.


Diversos usuaris de X han assegurat que li han pujat l'exposició a la imatge per intentar veure les parts íntimes del cantant, una cosa que no han aconseguit per la retallada d'aquesta.​

A més, en les històries anteriors també podíem veure al Bad Bunny dirigint-se a la Kendall Jenner com a "mami".


A continuació podeu veure la història d'Instagram i alguns dels tuits que s'han fet després de la seva publicació:
 
 
 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: