Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 30 d'agost al 5 de setembre

per Redacció, el 30 d'agost de 2023 a les 09:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 



Versió sense playbuzz

ÀRIES (4/5)
Aquesta setmana, l'amor està a l'aire. Tindràs l'oportunitat de connectar més profundament amb algú especial. Si tens un enamorament sobtat, no dubtis a fer el primer pas. No obstant això, també recorda mantenir l'equilibri entre el romanç i les teves pròpies metes personals.

TAURE (5/5)
L'amor està brillant per a tu aquesta setmana. Si tens parella, poden sorgir moments màgics junts. Si estàs solter, podries conèixer a algú que et fa sentir emocions intenses. Mantingues els peus en la terra i continua sent fidel a tu mateix mentre explores noves possibilitats.

BESSONS (3/5)
En l'àmbit amorós, és hora de comunicar-te oberta i honestament. Parlar sobre els teus sentiments t'ajudarà a evitar malentesos i enfortirà els teus vincles. Si tens una connexió especial, la sinceritat és la clau per a construir una relació sòlida.

CRANC (3/5)
Aquesta setmana t'animem a cuidar-te i estimar-te a tu mateix primer. En l'amor, és important que et sentis valorat i respectat. No tinguis por d'establir límits si sents que algú no et tracta com mereixes. El teu benestar emocional és essencial.

LLEÓ (4/5)
Aquesta setmana podries sentir-te més romàntic i creatiu. Si tens parella, busca maneres de sorprendre'ls amb gestos afectuosos. Si estàs solter, podries atreure a algú que comparteixi les teves passions i interessos. Diverteix-te i mostra el teu costat més autèntic.

VERGE (3/5)
Aquesta setmana podria portar nous començaments en l'amor. Si has tingut diferències amb la teva parella, és un bon moment per a resoldre-les i avançar. Si estàs buscant l'amor, mantingues una ment oberta i no descartis oportunitats inesperades.

BALANÇA (3/5)
La comunicació és clau aquesta setmana en les teves relacions. Parla obertament amb la teva parella sobre els teus desitjos i necessitats. Si estàs solter, és possible que algú especial et mostri el seu interès. Mantingues la sinceritat i l'autenticitat en tot moment.

ESCORPÍ (4/5)
Aquesta setmana podria portar intensitat emocional en l'amor. Si tens parella, aprofita per a aprofundir la connexió. Si estàs solter, podries sentir-te atret per algú amb una energia magnètica. Mantingues un equilibri entre la passió i l'estabilitat.

SAGITARI (3/5)
És possible que et trobis buscant l'harmonia en les teves relacions aquesta setmana. Si has tingut desacords, busca solucions pacífiques en lloc d'entrar en conflictes. Si estàs solter, busca connexions que comparteixin els teus valors i objectius.

CAPRICORN (4/5)
Aquesta setmana, l'amor i la diversió van per igual. Gaudeix de moments relaxats amb la teva parella o amics pròxims. Si estàs buscant l'amor, no et preocupis per forçar res. Les millors connexions solen sorgir de manera natural.

AQUARI (5/5)
En l'amor, aquesta setmana podria portar-te a explorar els teus sentiments més profunds. Si tens parella, obre el teu cor i comparteix els teus pensaments íntims. Si estàs solter, podries sentir una connexió especial amb algú que comparteix les teves visions del món.

PEIXOS (4/5)
Aquesta setmana és perfecta per a enfortir les teves relacions. Demostra la teva estima i gratitud cap a la teva parella i amics pròxims. Si estàs buscant l'amor, podries atreure a algú que se sent atret per la teva sensibilitat i compassió. Mantingues les teves expectatives realistes i continua sent fidel a tu mateix.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: