Logotip de Adolescents.cat

Detenen a aquest conegut actor

per Redacció, el 29 d'agost de 2023 a les 09:00

Mitchel Musso, actor més ben conegut pel seu paper en el popular programa de televisió "Hannah Montana", va ser detingut inesperadament en relació amb un cas de robatori. Un fet que va sorprendre els fans que el coneixien pel seu entranyable i divertit paper de millor amic de Hannah Montana en la coneguda sèrie de Disney Channel.

Musso, qui va interpretar el paper d'Oliver, va ser detingut per un robatori, intoxicació pública, registre caducat, no mostrar la llicència de conducció i no comparèixer. Segons els informes, l'actor va ser acusat de robar una bossa de patates fregides. Quan el dependent li va cridar l'atenció, l'actor es va tornar verbalment abusiu i va marxar sense pagar.


Més tard l'han detingut per anar borratxo i han descobert que tenia diverses multes sense pagar. Unes hores més tard ha sortit en llibertat sota fiança, per un valor de 1000 dòlars.

Els fans de l'actor han quedat sorpresos davant aquesta notícia.


Avui dia, Musso continua actuant, però s'ha centrat més a fer d'actor de doblatge. Un dels seus papers més coneguts, és posar la veu al Jeremy a "Phineas y Ferb".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: