Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 29 d'agost

per Redacció, el 29 d'agost de 2023 a les 09:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Et sentiràs especialment pròxima, oberta, dialogant i empàtica. Això millorarà significativament les teves relacions, ja sigui amb la teva parella, amics o familiars. Obre la teva ment a diferents perspectives i flexibilitza les teves idees i rutines. Aquest enfocament et farà sentir més feliç i connectada.

TAURE
És un moment meravellós per a iniciar projectes i donar forma a les idees que han estat generant-se en els últims mesos. Aprofita aquesta influència per a reprendre bons hàbits, com fer exercici, menjar bé i cuidar-te.

BESSONS
Sents l'impuls de tornar a la rutina, aprendre coses noves, fer cursos i llegir. Aprofita aquest moment per a descansar per tal de començar relaxada. Enfoca't a entendre els teus sentiments i què és el que realment vols, veuràs que això t'ajudarà en un futur.

CRANC
Les emocions inesperades començaran a emergir en tu. Avui et sents plena d'amor i desitjos de compartir i experimentar. La teva energia està al punt màxim, així que aprofita per a socialitzar i expressar els teus sentiments. Si hi ha persones del passat que tornen a la teva vida, para atenció, podries tenir assumptes pendents a resoldre o noves oportunitats per explorar.

LLEÓ
Aprofita el dia d'avui per a avaluar el que desitges en els teus vincles i fins a on estàs disposada a arribar sense perdre la teva autenticitat. Si decideixes reprendre una relació del passat, fes-ho des del cor en lloc de la ment. Organitza els teus assumptes i prepara el terreny abans de la nova temporada que s'apropa.

VERGE
Pots haver experimentat tensió en els últims dies a causa de conflictes relacionats amb límits interns i externs. És el moment d'alliberar aquesta tensió i permetre que les coses flueixin. Aprofita aquesta energia per a avançar en els teus projectes pendents i atrevir-te a iniciar nous que estiguin alineats amb el teu propòsit. Aprofita per a valorar-te més i reconèixer els teus talents, els quals pots posar al servei dels altres.

BALANÇA
Aprofita aquest impuls que sent avui per a començar projectes i prendre el control de les teves relacions. No et conformis amb menys del que mereixes en els teus vincles. Atreveix-te a expressar els teus desitjos i necessitats sense por. Recorda que en l'amor, el respecte i l'autenticitat són essencials.

ESCORPÍ
Aprofita aquesta energia que tens avui per a abordar assumptes personals pendents. Mira de fer allò que has estat posposant durant tot l'estiu i no et tanquis a noves oportunitats. Encara que les relacions són afavorides, no forcis res. Deixa que les coses flueixin en el seu propi temps.

SAGITARI
Estigues atenta als senyals de l'Univers, ja que podrien portar-te a oportunitats sorprenents. Aprofita per a millorar la comunicació en les teves relacions i tenir converses pendents. La teva intuïció també està al punt màxim, així que para esment als missatges interns i els senyals que rebis.

CAPRICORN
Mantingues la calma i accepta el que vingui sense que et desbordi. Aprofita aquesta energia per a buscar suport quan sigui necessari, ja sigui de la teva família, amics o professionals. Acceptar ajuda no és un signe de feblesa, sinó una forma de creixement i autoconeixement.

AQUARI
Avui és un dia de sort i claredat per a tu. Aprofita aquesta energia per a comunicar-te de manera clara i assertiva amb els altres. No temis establir límits i expressar el que no t'agrada.

PEIXOS
Avui és un dia ple d'emocions i energia. Aprofita aquesta oportunitat per a guanyar claredat sobre el que realment és important en la teva vida. Tens la capacitat de veure el valor en les relacions i situacions que t'envolten. Aprofita aquesta energia positiva i gaudeix dels regals que l'Univers t'ofereix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: