Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 d'agost de 2023 a les 08:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Som els dos de BCN vivim prop de la sagrada família i fins aquest any anàvem al mateix col·legi. Ens portem un any de diferència tu ets 08 i jo 07. M'encanta el teu somriure, crec que ets castellera i balles en una acadèmia. Només hem parlat quan et vaig felicitar per insta pel teu aniversari i res més

Noia, 18 anys
"Et vaig veure per Guissona i vaig aconseguir el teu insta i tu també em vas seguir. Em sembles molt maco. Sempre que et veig creuem mirades, però no tinc valor de dir-te res, perquè les meves amigues i el teu cosí em diuen que no soc el teu tipus i que mai em faries cas. En canvi, jo sé que hi ha feeling, però no em faig il·lusions. Si veus això, i saps que soc segueix-me al meu nou insta"

Noia, 16 anys
Treballes en un Telepizza de Valls, jo vinc molt sovint amb la meva mare (ja ens reconeixes només arribar) i hem parlat bastant, desgraciadament no sé ni el teu nom, no sé si ho veuràs, però m'encantaria parlar més amb tu.

Noia, 13 anys
Fa molt de temps que som amigues i no vull perdre per res del món l'amistat, encara que m'agrades moltíssim. M'atraus gairebé des que vam començar a parlar, jo sabia que eres especial i és cert. Però com he dit no vull perdre una amistat amb tu per una relació, encara que m'agradaria moltíssim.

Noia, 17 anys
Vius al poble del costat d'on estiuejo jo i sempre per festes majors ens veiem. Des de l'any passat que penso que ets un tio guapíssim i de 10, però la vaig cagar. Ara parlem, però no sé si saps les meves intencions. Pista: el teu poble comença per la f

Noia, 15 anys
Ens vam veure/ "conèixer" al càmping de la borda del pubill, ets un noi alt, pèl-roig i fas bàsquet. Tot i que vam parlar no vam arribar a quedar. Et vaig demanar l'insta i me'l vas donar tot i que ara diria que em tens bloquejada (no entenc per què) si veus això torna'm a escriure porfa. El meu nom comença amb "L" i el teu per "G"

Noia, 13 anys
Des que et vaig conèixer vaig sentir alguna cosa cap a tu i avui dia encara no m'ha marxat. Vas al meu institut, ara faràs 4t i fas escalada i ets molt bona. Ets una noia fantàstica, podria passar-me hores mirant-te i no em cansaria mai. Ets preciosa, perfecte. Probablement, no veuràs això, però si ho veus escriu-me xfa :)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: