Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 26 i 27 d'agost

per Redacció, el 26 d'agost de 2023 a les 07:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
L'últim cap de setmana d'agost porta oportunitats per a explorar noves activitats. Surt de la teva zona de confort i aventura't en experiències diferents. En l'amor, la comunicació serà clau per a enfortir els llaços. Mantingues la ment oberta i disposada a aprendre. Aquest és el teu moment per a créixer!

TAURE
Aprofita aquest últim cap de setmana d'agost per a gaudir del plaer i la comoditat. Dedica temps a cuidar-te a tu mateix i a consentir-te. Les activitats relaxants i els moments d'introspecció et beneficiaran. En l'amor, busca la connexió emocional i la proximitat amb la teva parella o familiars.

BESSONS
Benvolgut Bessons, aquest cap de setmana és perfecte per a socialitzar i connectar amb amics. Les activitats en grup et brindaran alegria i noves experiències. No et tanquis a les oportunitats romàntiques, però també mantingues espai per a tu mateix. Escolta les teves intuïcions i confia en la teva capacitat per a prendre decisions.

CRANC
L'últim cap de setmana d'agost et convida a trobar equilibri entre les teves responsabilitats i el descans. Gaudeix de moments a casa i comparteix amb la teva família. En l'àmbit amorós, cerca la sinceritat i la comprensió mútua. Aquest és un bon moment per a reforçar els llaços emocionals.

LLEÓ
Aquest cap de setmana és ideal per a expressar la teva creativitat i autenticitat. Dedica temps a activitats que et facin sentir inspirat i ple d'energia. En l'amor, mantingues la comunicació oberta amb la teva parella i expressa-li els teus sentiments. Si estàs solter, podries trobar connexions interessants en llocs inesperats.

VERGE
Aquest és un cap de setmana per a concentrar-te en el teu benestar personal. Cuida la teva salut física i mental, i busca activitats que et relaxin i et facin sentir bé. En l'amor, la sinceritat i l'empatia seran crucials. Aprofita per a enfortir les teves relacions i compartir moments especials.

BALANÇA
L'últim cap de setmana d'agost, et brinda l'oportunitat d'equilibrar la teva vida social i el teu temps tot sol. Dedica moments per a la reflexió i la introspecció. En l'amor, cerca l'harmonia i l'enteniment en les teves relacions. La comunicació oberta t'ajudarà a evitar malentesos.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana et convida a compartir amb amics i a gaudir de moments divertits. Socialitza i permet que el teu costat juganer surti a la llum. En l'àmbit amorós, mantingues la passió viva en la teva relació o permet-te explorar noves connexions. Segueix la teva intuïció i gaudeix del present.

SAGITARI
Aquest és un cap de setmana per a expandir els teus horitzons. Aprofita per a aprendre una cosa nova, ja sigui a través de la lectura, l'exploració o la connexió amb persones interessants. En l'amor, cerca la connexió emocional i la comprensió mútua. Comparteix les teves idees i sentiments obertament.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana és perfecte per a cuidar les teves relacions pròximes. Dedica temps a compartir amb la teva família i amics. La comunicació sincera t'ajudarà a enfortir els llaços. En l'amor, cerca l'estabilitat i la confiança. Planifica moments especials que enforteixin la vostra connexió.

AQUARI
Aquest és un cap de setmana per a alliberar-te de la rutina i experimentar una cosa nova. Atreveix-te a fer alguna cosa que normalment no faries i gaudeix de l'aventura. En l'amor, mantingues la comunicació oberta i cerca l'empatia en les teves relacions. Aquest és un bon moment per a enfortir els vincles.

PEIXOS
Aquest cap de setmana et convida a buscar l'equilibri. Dedica temps a cuidar-te i relaxar-te. A més, és un bon moment per a enfocar-te en els teus objectius personals. En l'amor, busca la connexió emocional i comparteix moments íntims amb la teva parella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: