Logotip de Adolescents.cat

Jennifer Aniston explica per què està soltera

per Redacció, el 26 d'agost de 2023 a les 07:00

En una entrevista recent, l'actriu Jennifer Aniston ha sorprès els seus fans en revelar el perquè està soltera. L'actriu ha tingut diverses parelles al llarg dels anys, les quals s'han convertit en algunes de les més estimades, com la seva relació i matrimoni amb Brad Pitt (2000-2005).

Ara afirma que es troba enmig d'una nova i emocionant etapa de la seva vida en la qual està completament concentrada en la seva independència i benestar personal. Explica que ara mateix no estaria interessada a tornar-se a casar, però que mai diguis mai.


En aquesta entrevista ha volgut explicar quina és la raó per la qual li costa tenir parella i prefereix estar soltera: "Crec que sempre em van resultar difícils les relacions perquè jo era una mica solitària. La meva família i els meus pares (que es van divorciar quan era una nena) no em van convidar a créixer amb el desig de tenir parella". Va afegir "No m'agradava la idea de 'sacrificar qui eres o el que necessitaves', així que realment no sabia com fer-ho. Va ser gairebé més fàcil estar en solitari. No em van entrenar en la filosofia de donar i rebre".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: