Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 d'agost

per Redacció, el 25 d'agost de 2023 a les 08:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui tindràs més confiança i determinació. És el moment d'agafar el control de la teva vida i fer realitat els teus somnis. La teva energia de líder està en la seva màxima esplendor. A més, en l'amor, la teva personalitat atractiva es destaca, així que prepara't per a rebre més d'una cita.

TAURE
Aquest és un dia perfecte per a gaudir al màxim. Si encara estàs de vacances, aprofita per a divertir-te i relaxar-te amb els teus amics. Mantingues l'optimisme i la confiança en la vida. Les coses flueixen sense complicacions, així que continua amb els teus plans.

BESSONS
Avui és el moment d'alliberar aquesta energia interior. L'exercici, com el crossfit o el ioga, pot ajudar-te a canalitzar el teu excés d'energia. A més, els teus dons i talents estan llestos per a brillar. En l'amor, sigues sincera amb tu mateixa i cerca la teva llibertat.

CRANC
Aquest és dels teus millors dies de la setmana. Et sents en harmonia amb tu mateixa. Gaudeix del teu temps amb amics i família sense complicacions. Quant a l'amor, és un bon moment per a resoldre conflictes i prendre decisions. Prepara't per a una nova temporada plena de sorpreses.

LLEÓ
Les teves idees són clares i la teva confiança està de retorn. Aquest és el moment per a prendre decisions i recuperar la teva força natural. La nova temporada promet oportunitats emocionants en tots els aspectes de la teva vida. En les relacions, mantingues la humilitat i la comprensió per a construir vincles genuïns.

VERGE
Amb l'arribada del Sol al teu signe, comença un període afortunat. Sent l'energia en el teu interior i gaudeix de la vida. Aquest és el moment per a collir el que has plantat. Avui et sorgiran noves oportunitats que et sorprendran. Mantingues l'optimisme.

BALANÇA
Un dels teus millors dies de la setmana ha arribat. Després d'alts i baixos, és hora de prendre decisions. Restaura l'harmonia en les teves relacions i busca la pau amb amics i familiars. La confiança en tu mateixa et guiarà en el camí cap a la felicitat. Mantingues l'enfocament en el què et fa sentir bé.

ESCORPÍ
La Lluna en Quart creixent t'omple de força i poder. És moment d'alliberar-te i deixar enrere el que no et serveix. La teva autenticitat és el teu major atractiu. Les coses s'estan movent a favor teu. Gaudeix de la vida i mantingues la teva energia al màxim.

SAGITARI
La teva alegria de viure està al punt màxim. Aprofita aquesta energia per a avançar en els teus objectius i gaudir del dia. La teva determinació i optimisme poden generar enveges, però no deixis que t'afectin. Mantingues l'enfocament en tu mateix i en les relacions que t'aporten felicitat.

CAPRICORN
Amb la Lluna en Quart creixent, és hora de consolidar els teus nous projectes i relacions. La confiança i la determinació estan del teu costat. Aquest és un bon moment per a prendre decisions i avançar. Les oportunitats estan a l'abast de la teva mà. La teva felicitat depèn de la teva valentia.

AQUARI
Allunya't de la negativitat i les persones tòxiques. La teva intuïció et guiarà en la direcció correcta. Aquest és un dia per a prendre decisions audaces i alliberar-te de situacions que no et beneficien. Mantingues la teva vibració alta i no deixis que t'afecti l'enveja. Avança cap als teus desitjos amb confiança.

PEIXOS
Mantingues distància de persones negatives i enfoca't en tu mateix. Confia en la teva intuïció per a prendre decisions. Aquest és un dia per a dir "no" al que no et beneficia. Gaudeix de plans amb amics i mantingues la teva intuïció alerta davant noves persones en la teva vida. La teva protecció i felicitat són primordials.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: