Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 622]

per Redacció, el 26 d'agost de 2023 a les 07:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Eren les festes del poble proper del meu i anava molt borratxa. Havia d'anar a un lavabo portàtil i em vaig trobar un noi que va voler entrar amb mi, total, vam entrar els dos i vam fer un ràpid mentre molta gent picava la porta. L'endemà em va obrir per Insta i resulta que vaig follar amb l'ex de la meva amiga. Però m'ho vaig passar molt bé.

Noia, 17 anys
Un dia estàvem a casa del meu millor amic fent el típic joc de veritat o repte. Total que per un repte ens vam començar a liar a saco i de cop va entrar la seva germanastra (que té la nostra edat) i vam acabar fent un trio. Va ser increïble, el millor polvo de la vida.

Noi, 17 anys
Un cop estàvem amb la colla d'amics d'acampada, ens vam posar a jugar a jocs de taula amb les mantes. Amb la conya de dir-li a una amiga que em fes un massatge al coll la situació va pujar de to i vam acabar fent-ho com a bojos dins la tenda sense que ningú de fora s'assabentés ni sospites res. Ella ara té nòvio i jo nòvia, però quedem cada dia per fer-ho brutalment perquè les ganes són descomunals.

Noia, 17 anys
Doncs al meu nòvio i a mi, de vegades ens agafen uns calentons heavy quan estem pel carrer. Un dia no ens aguantàvem les ganes i vam anar a uns lavabos públics del cementiri de Vilassar de Dalt. Vam acabar follant allà, per sort ningú ens va pillar i de tant en tant hi anem.

Noia, 15 anys
Estava a classe de mates i m'avorria així que vaig enviar un missatge al meu folla amic. Vam anar els lavabos i li vaig menjar fins que va cridar tant de plaer que els profes ens van pillar. Jo sense roba menjar-li la polla. Van avisar els meus pares i en van expulsar. El que no saben és que també ho he fet amb el profe d'història per apujar nota.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: