Logotip de Adolescents.cat

Quina és la millor hora per mantenir relacions sexuals?

per Redacció, el 24 d'agost de 2023 a les 08:00

Recentment, un estudi realitzat a la universitat d'Oxford ha establert quin és el millor horari per mantenir relacions sexuals, tenint en compte que pot ser més plaent o fins i tot millorar la salut.

En l'estudi diuen que aquesta hora varia segons l'edat, ja que els ritmes cardíacs de les persones varien. Aleshores, quines són les millors hores?


Entre els 20 i els 29 anys, el millor moment seria després de menjar, cap a les 15 h. Perquè és un moment en el qual tenim més energia i ajuda a encarar el que queda de dia amb més positivisme i augmentar la productivitat.

Entre els 30 i 39 anys, es recomana a primera hora del matí al voltant de les 7:30 h, ja que la testosterona dels homes està en el punt més elevat i en el cas de la dona quan el nivell d'estrès és més baix, fet que els hi permetrà gaudir més del sexe.


Dels 40 als 59 anys, la millor hora seria abans d'anar a dormir, entre les 22 h i les 23 h. En fer-ho a aquesta hora, els ajudarà a agafar son i dormir millor.

Més de 60 anys, al voltant de les 20 h, les raons són similars a la franja anterior, en aquest cas s'avança una mica més perquè l'hora d'anar a dormir també ho acostuma a fer.

A més d'això, has de tenir en compte sempre que a la teva parella també li vingui de gust en aquell moment i us sentiu còmodes i si als dos us ve de gust en un altre moment, sempre pot ser bo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: