Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 23 d'agost de 2023 a les 07:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz

Noia, 14 anys
Fa poc més d'un any que jo, el meu pare, la seva parella, el meu germà i el meu germanastre (que té la mateixa edat que jo) vam anar de vacances a un hotel una setmana a Menorca. Un dia el meu germanastre i jo ens vam quedar una estona a l'habitació abans de baixar a fer un passeig amb els pares. Ens vam començar a posar calents i ens vam acabar liant. Just quan em començava a ficar ma van arribar la seva mare del meu germanastre i vam haver de parar. Des d'aquella nit ara molts cops ens liem quan em toca amb el meu pare, ell té parella i jo he tingut nòvio entremig.

Noia, 16 anys
Tinc una carpeta oculta al meu mòbil plena de captures de fotos que m'envia quan parlem el noi amb el qual em vaig liar. Les miro cada nit abans d'anar a dormir, per poder-me imaginar 50 escenes diferents amb ell liant-nos i estant junts com a parella. Ens hem conegut aquest estiu, però m'estic pillant molt.

Noia, 14 anys
Quan tenia uns 8 anys em va agafar curiositat tastar la meva orina, i així o vaig fer. Està molt calenta i no és gaire bona. També vaig provar la 💩 (només la vaig llepar), no recordo del gust, però no ho recomano.

Noia, 18 anys
Estic enamoradíssima del meu professor de metrologia i assajos (mates aplicades a la mecànica). Em torna boja i no paro de pensar amb ell cada dia de les vacances. Fins i tot, li vaig demanar consell a un amic per escriure-li un correu al meu professor dient-li tot el que sentia jo per ell. Encara estic esperant la seva resposta i queden poques setmanes, però tornar-nos a veure… Quins nervis 😬😬😬

Noi, 16 anys
Fa uns dies estava a casa amb la meva millor amiga i el meu millor amic. Vaig anar al lavabo un moment i a l'entrar a l'habitació vaig pillar a la meva millor amiga fent-li una mamada al meu millor amic. No sabia què fer ni que dir, em vaig quedar mirant i em van preguntar si em volia unir. La millor experiència sexual que he tingut mai.

Noia, 18 anys
Quan era petita acostumava a dormir amb la meva mare per por. Em vaig anar fent gran i la por va desaparèixer, però se'm feia difícil dormir sense ella. I avui dia, amb l'edat que tinc, la crido cada nit perquè vingui a dormir. Quina vergonya si algú s'assabenta.

Noia, 18 anys
La meva cunyada deixa el seu vibrador a casa meu i jo sé on el té amagat. Sempre que tinc la casa sola l'agafo, el netejo i l'utilitzo, després senzillament el torno a netejar i el deixo exactament on estava.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: