Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 23 al 29 d'agost

per Redacció, el 23 d'agost de 2023 a les 09:45
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 



Versió sense playbuzz

ÀRIES (3/5)
Aquesta setmana, l'amor està en l'aire. Si estàs solter, podries sentir-te més sensual i llest a l'hora de lligar. Si estàs en una relació, la comunicació serà clau. No temis expressar els teus sentiments i desitjos. Però recorda, l'amor també significa donar espai a la teva parella perquè siguin ells mateixos.

TAURE (4/5)
Aquesta setmana podria portar oportunitats emocionants en l'amor. Si has estat buscant a algú especial, mantingues els ulls oberts en el teu cercle social. Si ja tens parella, planifica una cita o una activitat divertida per a reviure l'espurna. Recorda, l'amor necessita atenció.

BESSONS (3/5)
La comunicació és la clau aquesta setmana. Expressa els teus pensaments i sentiments amb sinceritat. Si tens alguna inquietud en la teva relació, abordar-la de manera honesta t'ajudarà a resoldre qualsevol malentès. Si estàs solter, podries fer connexions emocionants en esdeveniments socials.

CRANC (2/5)
Aquesta setmana, cuida de les teves pròpies necessitats emocionals. Últimament, estàs tenint emocions intenses, pren-te un temps per a reflexionar i sanar. Si estàs en una relació, comunica les teves necessitats a la teva parella. Si estàs solter, aprofita per a treballar en la teva autoestima i confiança.

LLEÓ (4/5)
Aquesta setmana podries sentir-te especialment afectuós en les teves relacions. Expressa la teva estima a la teva parella. Si estàs en una relació, fes un esforç per passar temps de qualitat junts. Si estàs solter, podries atreure a algú que valora la teva energia i passió.

VERGE (3/5)
Aquesta setmana és important que trobis l'equilibri en l'amor. Dedica temps tant al que tu vols fer com a les teves relacions. Si estàs en una relació, demostra el teu suport a la teva parella en els seus objectius. Si estàs solter, podria sorgir una connexió en un entorn professional.

BALANÇA (3/5)
Aquesta setmana és crucial que mantinguis la pau en les teves relacions. Evita discussions innecessàries i en el seu lloc busca el compromís i l'harmonia. Si estàs en una relació, busca maneres d'equilibrar les responsabilitats compartides. Si estàs solter, podria sorgir una connexió amb algú que comparteix els teus valors.

ESCORPÍ (4/5)
Aquesta setmana et convida a ser vulnerable en l'amor. Obre el teu cor i comparteix els teus pensaments més profunds amb la teva parella. Si estàs solter, no tinguis por de mostrar el teu autèntic jo a les persones que coneixes. L'autenticitat atraurà els qui et valoren per qui ets.

SAGITARI (3/5)
Aquesta setmana podries sentir-te inspirat a fer canvis en la teva vida amorosa. Si alguna cosa no està funcionant en la teva relació, busca solucions creatives. Si estàs solter, considera sortir de la teva zona de confort i explorar noves activitats i llocs per a conèixer gent nova.

CAPRICORN (4/5)
Aquesta setmana és important que t'enfoquis en la comunicació oberta i honesta en l'amor. Expressa els teus desitjos i expectatives de manera clara. Si estàs en una relació, dedica temps a escoltar la teva parella. Si estàs solter, podries sentir una forta connexió amb algú que comparteix els teus interessos.

AQUARI (4/5)
Aquesta setmana podries sentir-te atret per la profunditat emocional en les teves relacions. Busca connexions significatives i evita les superficialitats. Si estàs en una relació, aprofundeix els teus llaços emocionals. Si estàs solter, podries conèixer a algú que et faci reflexionar sobre l'amor i la vida.

PEIXOS (4/5)
Aquesta setmana, para esment a la teva intuïció en l'amor. Confia en els teus instints quan prenguis decisions relacionades amb el cor. Si estàs en una relació, podries sentir una connexió més profunda amb la teva parella. Si estàs solter, mantingues la ment oberta.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: