Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 21 d'agost de 2023 a les 07:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Vaig anar al DJ d'Ulldemolins amb uns amics. Portaves el cabell arrissat i castany amb un top verd i una faldilla. Vam creuar mirades diverses vegades i em vas semblar molt guapa. El teu nom comença per la H i m'encantaria que ens tornéssim a veure i parlar.

Noi, 15 anys
Fem ruta junts des que vam començar l'institut, ens hem vist patir, suar, plorar i sobretot brillar. Recordo aquells estius al Cadí on ens cobria un cel ple d'astres, però per sort meva un d'ells ha caigut a la Terra. Allà estirats un al costat de l'altre hem compartit mirades que parlen més que totes les obres de Shakespeare. En el dia de demà et voldria portar a la fi del món i apartar-te de tots els mals.

Noia, 15 anys
Ens coneixem de fa molts anys, però ens vam liar per primer com el 2021 i vam començar a parlar, però no va anar a cap lloc. A l'estiu passat va tornar a passar alguna cosa entre nosaltres, però jo marxava a fer 4t als EUA i tampoc va poder ser. No sé, m'agradaria saber alguna cosa de tu, però no hem tornat a parlar. Si saps qui soc digues-me alguna cosa, t'ho agrairia ;)

Noia, 14 anys
Ets 07 i jo un any més petita, quan jo vaig entrar a l'ESO sempre que ens trobàvem als passadissos o a la parada del bus creuàvem mirades durant una bona estona i em vas començar a atraure, les coses continuaven així fins que vas marxar a estudiar 4t a l'estranger. Fa poc ens vam trobar a una empalmada perquè vaig venir a parlar amb una del teu grup, vam tornar a creuar mirades però res més. Ets alt mig ros i molt molt guapo.

Noia, 15 anys
Sabem l'un de l'altre des d'infantil, però vam conèixer-nos bé a partir del passat octubre. Vam connectar ràpidament, ens ajudàvem com podíem amb les nostres coses. Tothom ens preguntava si hi havia alguna cosa entre nosaltres, els tractava de bojos semblant molesta. No sabia que sentia i ara no sé si encara m'agrades. Vam deixar de parlar-nos sense motiu, però ets de les persones més pures que he conegut mai. Si ha de ser, serà.

Noia, 15 anys
Porto des de 1r d'ESO amb tu, i quan em vaig canviar d'insti i tu em vas seguir. M'agrades molt i crec que ja ho saps, però no t'ho vull dir per no arruïnar l'amistat. Els nostres noms comencen per A.

Noia, 17 anys
Ets un noi un any més petit que jo i més alt i ros. Sempre he sentit que d'alguna manera nosaltres podíem funcionar, però mai m'he volgut fer esperances perquè sempre t'has interessat per les meves amigues i mai per mi. Quan ens saludem continuo sentint aquella sensació a l'estómac i penso en el que hauria pogut passar si t'hagués dit el que sentia, ja que el teu amic em va dir fa poc que vas estar interessat per mi.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: