Logotip de Adolescents.cat

L'acomiaden per tenir pèls a les aixelles

per Redacció, el 21 d'agost de 2023 a les 07:00

Una cambrera d'un xiringuito de Badalona va denunciar anònimament que l'havien acomiadat injustament per tenir pèls a les aixelles. Va ser aleshores quan una entitat pels drets de les persones LGTBI va fer públic el comunicat anònim.

Es veu que un client de la guingueta es va queixar que la cambrera portava una samarreta de tirants i que a causa d'això se li veien tots els pèls de les aixelles. Va ser aleshores quan un dels encarregats li va demanar que portes samarretes de màniga curta o es depilés.


La cambrera es va sentir molesta, ja que altres companys de sexe masculí podien portar samarretes de tirants i que se'ls hi veiessin els pèls i, en canvi, ella no, pel simple fet de ser dona.

En el seu dia de descans va estar pensant si fer aquest canvi o no, però abans que ella pogués tornar a la feina després d'aquell dia, va rebre una trucada on li comunicaven que no feia falta que tornés a treballar, ja que no havien arribat a un acord i havien trobat a una persona que entraria a ocupar el seu lloc.


Des de la guingueta afirmen a través de les xarxes socials, que la raó de l'acomiadament va ser per conducta conflictiva. A més, critiquen que només s'ha escoltat a una de les parts involucrades i que això no és just ni equitatiu.

Vosaltres que en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: