Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 19 d'agost de 2023 a les 09:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Les llengües de girafa poden tenir 18 polzades de llarg: Les llengües de girafa poden tenir fins a 18 polzades de llarg. Aquesta característica els ajuda a aconseguir les fulles altes i espinoses dels arbres, que són més llargues que un pal d'hoquei. 

Les papallones tenen sensors en les seves potes que els permeten assaborir l'ambient que les envolta. Per a determinar si són aptes per al consum, caminen sobre les fulles i les flors. 

Els elefants no poden saltar a causa del disseny de les seves potes i la seva gran massa corporal, malgrat la seva grandària imponent. Imaginar a un elefant saltant seria divertidíssim! 

Malgrat ser un membre de la família dels carnívors, els pandes gegants han evolucionat per a dependre gairebé per complet del bambú per a la seva dieta. Poden menjar fins a 40 quilograms de bambú per dia.

Els gats són veritables experts a prendre migdiades, i si alguna vegada t'has preguntat per què el teu gat sembla estar adormit tot el temps, la resposta és que normalment dorm unes 16 hores al dia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: