Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 19 i 20 d'agost

per Redacció, el 19 d'agost de 2023 a les 07:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest cap de setmana és perfecte per a alliberar estrès. Surt a fer exercici, gaudeix de la naturalesa o prova una cosa emocionant i nou. La teva energia i vitalitat estaran al punt màxim, així que diverteix-te.

TAURE
La relaxació és la clau per al teu cap de setmana. Dedica temps a relaxar-te i recarregar energies. Un dia de spa a casa o una marató de les teves pel·lícules preferides pot ser just el que necessites per a sentir-te renovada.

BESSONS
Les connexions socials seran la clau del teu cap de setmana. Organitza un sopar/dinar amb amics pròxims i explora nous grups i activitats. La teva habilitat per a comunicar-te brillarà, la qual cosa et portarà a conèixer gent interessant.

CRANC
Aquest cap de setmana és perfecte per a organitzar i decorar el teu espai personal. redecora la teva habitació o crea un racó acollidor per a relaxar-te. Un dia d'autocura, amb un bany relaxant i música suau, t'ajudarà a recarregar emocionalment.

LLEÓ
La creativitat serà la teva aliada durant aquest cap de setmana. Experimenta amb projectes artístics o manuals. Si tens l'oportunitat, assisteix a esdeveniments culturals o exposicions per a inspirar-te.

VERGE
Dedica temps a les activitats a l'aire lliure durant el cap de setmana. Un passeig en la naturalesa, un pícnic al parc o una excursió a un lloc pròxim t'ajudaran a relaxar-te i aclarir la teva ment.

BALANÇA
Aquest cap de setmana és ideal per a socialitzar i fer nous amics. Surt a conèixer gent a esdeveniments locals o passa temps de qualitat amb la gent que estimes. El teu encant natural t'obrirà portes socials emocionants.

ESCORPÍ
Aprofita el cap de setmana per a aprofundir en els teus interessos. Submergeix-te en un llibre intrigant o explora temes misteriosos que t'intriguin. També és un bon moment per a tenir una conversa porfunda amb algú del teu cercle més pròxim, fer-ho us unirà.

SAGITARI
L'aventura t'espera aquest cap de setmana. Explora llocs nous, intenta esports emocionants o planifica una escapada. Aquests dies carregats d'energia et portaràn a viure experiències inoblidables.

CAPRICORN
L'enfocament estarà en l'autocura i la relaxació. Gaudeix d'un cap de setmana de spa a casa, ioga o simplement descansant. Prendre temps per a tu t'ajudarà a recarregar energies per a la setmana vinent.

AQUARI
Aquest cap de setmana és perfecte per a connectar-te amb amics i compartir idees innovadores. Organitza una sessió de pluja d'idees o assisteix a esdeveniments relacionats amb tecnologia o creativitat. La teva ment curiosa i avantguardista brillarà.

PEIXOS
El teu costat artístic i espiritual es veurà ressaltat durant el cap de setmana. Dedica temps a la música, la pintura o la meditació. Explora la teva intuïció i deixa que et guiï cap a noves experiències espirituals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: