Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 d'agost

per Redacció, el 18 d'agost de 2023 a les 09:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Després d'una setmana intensa de decisions i vincles, és hora de consentir-te. Avui, dona't permís per a relaxar-te i desconnectar. Dedica temps només per a tu: un passeig en solitari, un massatge, una tarda de compres o simplement gaudir d'un bon llibre.

TAURE
En aquest moment de canvi i evolució, dedica temps per a connectar-te amb tu mateixa. Escolta els teus desitjos i necessitats. Encara que puguis sentir que és egoista, recorda que cuidar de tu és essencial. Trenca amb les opinions i judicis externs, segueix la teva essència i viu autènticament.

BESSONS
La Lluna Nova ha deixat una energia especial en tu. Aprofita la teva intuïció i actua des del cor. Una meditació, ioga o massatge t'ajudaran a connectar-te amb tu mateixa. Atreveix-te a ser valenta i autèntica, fins i tot si això implica renunciar a unes certes coses en la teva vida.

CRANC
Després d'una setmana emocionalment intensa, avui et sentiràs més lleugera i alegre. Torna a les teves rutines i hàbits que et fan sentir bé. No et preocupis pels dubtes passats; és temps de continuar amb un nou enfocament i positivitat.

LLEÓ
Arribes als darrers dies de la setmana amb força i claredat. Mentre planifiques el teu futur, mantingues la teva autenticitat i no tinguis por als canvis. Viu segons la teva essència i no deixis que la por al judici dels altres et limiti. L'única persona que pots defraudar ets tu mateixa.

VERGE
Després d'una setmana intensa, és hora de reduir la velocitat. Si tens assumptes pendents, canvia d'entorn per a resoldre'ls. Grans canvis t'esperen després de l'estiu, així que mantingués els teus desitjos en ment i agraeix l'abundància en la teva vida.

BALANÇA
Estàs en un moment de canvi i evolució. Aprofita aquesta etapa per a prendre decisions valentes en la teva vida personal. Surt de la teva zona de confort i permet-te materialitzar els teus desitjos interns. El futur t'espera amb oportunitats emocionants.

ESCORPÍ
Gaudeix de la calma després de dies intensos. Viu en el present i evita projectar-te en el futur. Encara que Cupido estigui present en la teva vida, no et precipitis en decisions amoroses. Gaudeix del moment actual i permet-te experimentar sense expectatives.

SAGITARI
Després d'un temps introspectiu, és hora d'actuar. Aprofita l'energia del teu signe per a avançar en assumptes pendents i nous projectes. Mantingues hàbits saludables per a mantenir-te enèrgica i preparada per al que ve.

CAPRICORN
Aquest nou cicle lunar és ideal per a sembrar els teus desitjos i objectius. Aprofita la teva creativitat i motivació per a emprendre nous projectes. Connecta't amb les teves emocions i busca classes de ioga o meditació per a aprofundir en el teu autoconeixement.

AQUARI
Després de dies d'equilibrar emocions, dedica temps a tu mateixa. Descansa, gaudeix i estableix límits clars en relacions i amistats. Aprèn a expressar els teus desitjos i necessitats. El teu benestar és essencial en aquesta etapa de canvis.

PEIXOS
Després d'una setmana emocionant, necessites temps per a aterrar. Distancia't de situacions confuses i dedica temps als teus amics i familiars. Examina les teves emocions i valora el teu propi poder en noves relacions.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: