Logotip de Adolescents.cat

Qui és la nova parella de Harry Styles?

per Redacció, el 17 d'agost de 2023 a les 09:00

Taylor Russell, una jove actriu, ha estat recentment el focus d'atenció dels mitjans de comunicació a causa dels rumors de relacions amb celebritats de Hollywood. L'actriu coneguda pels seus papers a "Lost In Space", "Escape Room" i "Bones and All", va ser vinculada amb Timothée Chalamet qui era company de repartiment d'aquesta última pel·lícula.

Aquest breu romanç, però va durar poc i no va ser mai confirmat per cap dels dos actors, ja que poc després, Timothée començaria una relació amb Kylie Jenner.


Ara, però, es diu que aquesta actriu estaria mantenint una relació amb Harry Styles. Tots dos es van conèixer en el Festival de Venècia el setembre de 2022, quan ella va ser nominada als Spirit Awards per "Bones and All".

Recentment, se'ls ha vist junts actuant de manera molt afectuosa a l'estrena de l'obra teatral "The Effect" al Teatre Nacional de Londres. En el que afirmen que Harry Styles va marxar una mica abans amb la maleta i la bossa de mà de l'actriu i que aquesta va sortir poc més tard i va pujar en el cotxe del cantant.


Us deixem un tuit en el qual es poden veure algunes de les fotos que els hi van fer durant l'estrena:
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: