Logotip de Adolescents.cat

Com saber si el que vol és més que una amistat

per Redacció, el 17 d'agost de 2023 a les 09:30


Hi ha vegades que estem coneixent a algú o que comencem a sentir alguna cosa per un amic/a, però no sabem si ell/a sent el mateix. Per aquesta raó us portem alguns indicadors que poden voler dir que aquella persona també està interessada en vosaltres. Descobrir-los us pot ajudar a fer el pas que tanta por us fa:

1. Temps de qualitat: si algú et demana constantment de passar temps de qualitat amb tu en un entorn privat o íntim, pot ser un senyal que està considerant avançar en la relació.


2. Contacte físic: tocs discrets com a abraçades prolongades o frecs involuntaris poden ser un senyal que està buscant una connexió més pròxima i romàntica.

3. Si et dona més amor i atenció que a la resta dels seus altres amics. Sempre diu que si quan li demanes que t'acompanyi a algun lloc i se'n recorda de tot el que li has explicat.


4. Comparteix els seus sentiments: És més probable que estigui obert/a a expressar-se i compartir amb tu els seus sentiments, les seves pors i parla d'assumptes personals.

5. Quan interactues amb persones del sexe oposat, veus signes subtils d'incomoditat o gelosia. Si vols ser més que amics, això podria ser un senyal.

6. Planificació futura: quan parla de plans futurs que els involucren als dos, com a viatges o esdeveniments, mostra que veu un futur en el qual tots dos estaran involucrats.

7. El flirteig lleuger i els avanços romàntics són indicacions clares que estàs explorant la possibilitat d'una relació.

8. Mai et parla dels seus crushes

Tingues en compte que cada persona és única, per la qual cosa els signes poden variar. La comunicació que és directa i honesta és crucial. Si no estàs segur/a d'alguna cosa, no tingui por de preguntar i expressar com et sent per a aclarir la situació i avançar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: