Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 16 al 22 d'agost

per Redacció, el 16 d'agost de 2023 a les 09:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 



Versió sense playbuzz

ÀRIES (4/5)
Aquesta setmana, els astres t'inspiraran a fer el primer pas en l'amor. No temis expressar els teus sentiments i obrir el teu cor a algú especial. Una conversa sincera podria enfortir un llaç existent o fins i tot encendre una nova espurna. La comunicació serà clau per a construir connexions més profundes.

TAURE (4/5)
La teva energia amorosa estarà en alça aquesta setmana. Podries sentir-te més atractiu/a i carismàtic/a de l'habitual, la qual cosa farà que els altres se sentin atrets cap a tu. Aprofita aquest magnetisme per a acostar-te a aquesta persona que t'interessa. Un gest amable o un compliment sincer podrien obrir portes a un nou romanç.

BESSONS (4/5)
La confiança en tu mateix/a serà la clau aquesta setmana. Si estàs en una relació, és el moment perfecte per a demostrar el teu suport i comprensió. Si estàs solter/a, podries sentir-te més segur/a de les teves habilitats per a atreure a algú especial. Confia en el teu encant i deixa que brilli!

CRANC (3/5)
Aquesta setmana, podries sentir la necessitat de trobar un equilibri entre la teva vida amorosa i el teu temps personal. Si estàs en una relació, busca maneres de connectar emocionalment sense descurar les teves pròpies necessitats. Si estàs solter/a, no tinguis por de prendre un temps per a tu i reflexionar sobre el que realment desitges en l'amor.

LLEÓ (4/5)
Els astres t'inspiraran a ser més juganer/a i aventurer/a en l'amor aquesta setmana. Si tens l'oportunitat, planifica una cita única o sorprèn la teva parella amb un gest inesperat. Si estàs solter/a, podries sentir-te atret/per algú que comparteixi les teves passions i entusiasme per la vida. Segueix el teu cor!

VERGE (2/5)
La comunicació oberta i honesta serà essencial en la teva vida amorosa aquesta setmana. Si sents que alguna cosa no està clara en la teva relació, busca un moment tranquil per a conversar i resoldre qualsevol malentès. Si estàs solter/a, evita la temptació de sobreanalizar cada detall i permet-te gaudir de la companyia d'algú especial.

BALANÇA (3/5)
Aquesta setmana, els astres t'impulsaran a concentrar-te en el romanç i les connexions emocionals. Si estàs en una relació, busca maneres d'enfortir la intimitat i la complicitat. Si estàs solter/a, podries sentir-te atret/per algú que comparteixi els teus valors i aspiracions. L'autenticitat serà la teva millor aliada.

ESCORPÍ (4/5)
Els llaços emocionals s'enfortiran aquesta setmana. Si estàs en una relació, aprofita per a aprofundir els vincles amb la teva parella i compartir els teus pensaments més profunds. Si estàs solter/a, podries sentir una connexió intensa amb algú que comparteix les teves passions. No temis obrir-te i mostrar la teva vulnerabilitat.
 
SAGITARI (2/5)
La paciència serà clau en la teva vida amorosa aquesta setmana. Si estàs en una relació, és possible que sorgeixin desafiaments, però abordar-los amb calma i comprensió enfortirà la teva connexió. Si estàs solter/a, no t'afanyis en un nou romanç. Pren-te el teu temps per a conèixer a algú en profunditat abans de llançar-te per complet.

CAPRICORN (3/5)
Els astres t'inspiraran a ser més flexible i adaptable en l'amor aquesta setmana. Si estàs en una relació, busca solucions creatives per a superar obstacles i mantenir l'harmonia. Si estàs solter/a, podries sentir una connexió especial amb algú que et desafia a sortir de la teva zona de confort. Abraça el canvi i la novetat.

AQUARI (3/5)
Aquesta setmana, la teva capacitat per a comunicar-te de manera clara i autèntica serà la teva major fortalesa en l'amor. Si estàs en una relació, busca moments per a compartir els teus somnis i aspiracions amb la teva parella. Si estàs solter/a, podries sentir-te atret/per algú que valora la teva originalitat i la teva perspectiva única.

PEIXOS (4/5)
Els llaços emocionals s'aprofundiran aquesta setmana. Si estàs en una relació, aprofita per a connectar en un nivell més espiritual i emocional amb la teva parella. Si estàs solter/a, podries sentir-te atret/per algú que comparteix els teus ideals i valors. L'empatia i la compassió seran la clau per a un romanç significatiu.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: