Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 16 d'agost de 2023 a les 09:42
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz

Noi, 18 anys
Ja fa dies que la meva mare i la seva parella tenen relacions sexuals a la seva habitació i jo els escolto i em poso molt catxondo.

Noia, 14 anys
Estic de rotllo amb un noi de 18 anys, és l'entrenador de la meva germana i és molt amic dels meus pares.

Noi, 16 anys
Em fa por parlar amb una noia seriosament. He tingut molta mala sort en l'amor i això m'ha deixat una esquerda. A vegades, m'entren atacs d'ansietat perquè penso que mai trobaré la persona indicada. Espero que la persona que arribi m'estimi de veritat i no em deixi per un repte.

Noia, 15 anys
Crec que m'agrada el nòvio d'una amiga meva. Això no és gens bo per la meva relació amb ella, perquè crec que no estem passant per una bona època. M'encantaria aportar-li tot el que la meva amiga no li aporta, ja que jo sé que no arribaran massa lluny. No sé si ell sent el mateix, però em fa molta por que se n'assabenti.

Noia, 15 anys
Tinc guardada a preferits una foto sense samarreta del germà petit d'un amic meu, el qual és un any més petit que jo. La foto me la va passar el meu amic.

Noia, 15 anys
Un dia estava amb la meva colla i amb un d'ells hi havia tonteo. Van començar les miradetes i vam dir d'anar al lavabo. Una vegada allà, ens vam començar a liar i quan ho anàvem a fer em va posar els seus calçotets a la cara per fer-ho a cegues. Quan me'ls va posar, resulta que s'havia corregut i em va entrar semen a l'ull. Vaig haver d'anar a l'hospital

Noia, 18 anys
Cada nit abans d'anar a dormir necessito inventar-me escenes liant-me amb persones que odio o trios amb persones que conec i masturbant-me perquè em vingui son.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: