Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 14 al 20 d'agost

per Redacció, el 14 d'agost de 2023 a les 09:40
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
La setmana comença amb una energia indiscutible. El teu carisma i vitalitat atreuen a tots als del teu voltant. No obstant això, assegura't de no avassallar als altres amb la teva energia. Fes activitats que t'omplin de passió i t'ajudin a aconseguir els teus objectius. Enfoca la teva energia en projectes creatius i esportius. Dia de la sort: Dijous.

TAURE
És el moment d'expressar-te. No permetis que la influència dels altres et silenciï. Surt de la teva zona de confort i explora noves possibilitats. Podria haver-hi sorpreses en l'àmbit sentimental i fins i tot la reaparició d'algú del passat. Aprofita la teva bellesa interior i exterior per a viure la vida amb intensitat. Dia de la sort: Dimarts.

BESSONS
La setmana t'omple d'alegria i apoderament. Surt i submergeix-te en la diversió i el romanç. La teva energia i autenticitat et fan ressaltar, la qual cosa pot atreure un nou amor sorprenent. Aprofita per a connectar amb amics i amigues, i deixa que el teu encant natural brilli. Dia de la sort: Dimecres.

CRANC
La teva vida amorosa sembla a una pel·lícula. Saps el que vols i estàs disposada a buscar-ho amb determinació. No obstant això, controla la gelosia i malentesos. Evita ser massa invasiva amb la teva parella. Enfoca't a mantenir una intensitat emocional equilibrada. Dia de la sort: Divendres.

LLEÓ
La teva energia i seducció estan al punt màxim. Aprofita per a demanar el que desitges i actuar amb decisió. No tinguis por als canvis inesperats, ja que et trauran de la teva zona de confort i et faran créixer. Assegura't de mantenir l'assertivitat i naturalitat quan et comuniquis. Dia de la sort: Dissabte.

VERGE
Estàs en procés de transformació i apoderament. Aprofita l'energia de canvi i llibertat per a buscar el que desitges amb determinació. Surt al món i expressa't amb confiança. El teu enfocament metòdic i capacitat d'absorbir l'essencial et portaran lluny. Dia de la sort: Diumenge.

BALANÇA
No dubtis a demostrar el que vals. Utilitza el teu encant i bellesa per a destacar en qualsevol situació. Aprofita l'energia d'acció per a perseguir les teves metes sense dubtar. És un moment propici per a expressar-te amb confiança i aconseguir harmonia en la teva vida. Dia de la sort: Dijous.

ESCORPÍ
Sent la força i apoderament que t'envolta. La teva determinació et permetrà assolir els teus objectius amb passió i transformació. Aprofita la teva seducció natural per a atreure el que desitges. Dia de la sort: Dissabte.

SAGITARI
Controla les teves paraules i reflexiona abans de parlar. Evita conflictes innecessaris i mostra empatia. Mantingues la teva confiança en la vida i sigues autèntica en tot moment. La teva autenticitat és la teva major fortalesa, i els altres apreciaran tenir-te a prop en aquests dies i sempre. Dia de la sort: Divendres.

CAPRICORN
No bloquegis els teus sentiments. Flueix amb ells i expressa't des del més profund. Aprofita l'energia de canvi i apoderament per a gaudir dels teus plaers i honrar els teus desitjos. Troba harmonia en el teu entorn. Dia de la sort: Dimecres.

AQUARI
Mantingues la teva autenticitat i llibertat. Evita conflictes amb la gent que t'importa i aprèn a fluir amb les energies oposades. La teva independència és una fortalesa, però recorda adaptar-te quan sigui necessari. Aprofita la teva originalitat per a aprendre i créixer. Dia de la sort: Dimarts.

PEIXOS
Confia en tu mateixa, malgrat el cansament que puguis sentir. Recorda que la teva sensibilitat et permet percebre l'energia dels altres, la qual cosa pot esgotar-te. No et comparis amb els altres i mantingues la teva autenticitat en tot moment. Dia de la sort: Diumenge.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: