Logotip de Adolescents.cat

Funcionen realment les relacions rebot?

per Redacció, el 28 d'agost de 2023 a les 08:00

El cor amb freqüència se sent com un camp de batalla emocional quan acaba una relació. Les relacions de rebot, no obstant això, han sorgit enmig del caos emocional com un possible calmant del dolor de ruptura. Aquestes relacions transitòries tenen beneficis inesperats en el procés de superar una ruptura, tot i que poden ser polèmiques.

Els sentiments de tristesa i solitud venen amb freqüència després d'una ruptura, per aquesta raó hi ha moltes persones que obtén per començar una relació rebot i evitar sentir-se així. Amb noves experiències i sentiments, estar amb algú nou pot donar-li a la teva vida un aire fresc i deixar enrere el passat.


A vegades ens pot servir per redescobrir qui ets o tenir clares les teves preferències i límits. Tot i això, és cert que hi ha persones que després de deixar-ho amb una relació rebot, tornen a pensar en el seu ex i s'adonen que realment no l'han superat perquè no ha fet el procés i han optat per ignorar els seus sentiments.

Les relacions rebot poden funcionar, però si és cert que hem de ser capaços de passar pàgina de la nostra relació anterior. És important, també, que siguem clars amb l'altra persona i no juguem mai amb els seus sentiments.


Una relació rebot pot ser una sola nit, uns quants dies o molt més. Pot fins i tot acabar convertint-se realment en una veritable relació, algú a qui estimis i amb qui puguis créixer i compartir nous moments.

Cal dir per això que cada persona és un món, hi haurà persones que preferiran començar una nova relació només acabar-ne una i altres persones, que necessitaran estar un temps soles per poder tancar ferides. Totes dues opcions són correctes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: