Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 12 i 13 d'agost

per Redacció, el 12 d'agost de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquest cap de setmana la teva energia contagiosa et portarà a noves experiències. Aprofita al màxim les activitats a l'aire lliure, reuneix-te amb amics i mantingues viva la flama de l'emoció. Fes un passeig improvisat o un pla especial. El teu esperit et guiarà cap a moments inoblidables.

TAURE
Relaxa't i gaudeix d'un cap de setmana còmode i plaent. Dedica temps a tu mateix, amb la teva pel·lícula preferida o un bon llibre. També pots fer un dia de Spa i proposar-li a la teva parella o amics de fer-vos un massatge mútuament. Cuina't o demana't el teu menjar preferit. Busca equilibri entre el descans i la diversió.

BESSONS
Aquesta cap de setmana no et faltarà la diversió. El teu enginy i carisma brillaran en les interaccions socials, coneixeràs a gent nova que et sorprendrà i crearàs un vincle més fort amb un amic teu després que compartiu un moment de sinceritat. Explora la teva creativitat a través de la música, l'art o l'escriptura. Mantingues la ment oberta i disposada a aprendre una cosa nova.

CRANC
Connecta amb els teus familiars i amics aquest cap de setmana. Organitza una reunió familiar o passa temps de qualitat amb amics pròxims. La nostàlgia pot portar bons records i teniu riures assegurats. A més, aprofita per a cuidar del teu benestar emocional, potser amb una caminada relaxant.

LLEÓ
El món és el teu escenari! Aquest cap de setmana, enlluerna a tots amb la teva presència carismàtica. Surt a gaudir d'esdeveniments socials o activitats creatives. Si et sents aventurer, aprofita per fer una excursió per a descobrir llocs nous.

VERGE
Troba l'equilibri entre la productivitat i el descans aquest cap de setmana. Dedica temps al teu benestar físic, sigui a través de l'exercici o la relaxació. També, aprofita per a organitzar el teu espai personal i recarregar energies per a la setmana que ve.

BALANÇA
Aquest cap de setmana, crearàs connexions importants. Gaudeix de converses profundes amb amics pròxims o familiars. Si sents la inspiració, explora el teu costat creatiu a través de la música, la moda o la decoració.

ESCORPÍ
Submergeix-te en la introspecció i el creixement personal aquest cap de setmana. Reflexiona sobre les teves metes i somnis. Aprofita per a explorar el teu costat espiritual a través de la meditació o la lectura inspiradora. L'autodescobriment t'espera.

SAGITARI
L'aventura et crida! Aquest cap de setmana, busca experiències emocionants i noves perspectives. Un viatge curt o una activitat a l'aire lliure et brindaran una dosi d'energia renovada. Gaudeix de la llibertat i la diversió sense límits.

CAPRICORN
Troba un balanç entre les teves responsabilitats i la diversió, aquest cap de setmana. Dedica temps a la teva família, però també dona't permís per a relaxar-te i divertir-te. Un projecte creatiu podria portar satisfacció.

AQUARI
Aquest cap de setmana, socialitza i connecta amb persones afins a tu. Participa en activitats grupals que t'inspirin i motivin, a més, en elles podries conèixer persones que et sorprendran gratament. També, dedica temps a expressar les teves idees úniques i originals. La teva veu és important.

PEIXOS
Abraça la màgia del moment present aquest cap de setmana. Gaudeix de la tranquil·litat i la bellesa que t'envolta. Seran uns dies carregats de grans moments que recordaràs al cap dels anys. Valora el que tens i si veus que hi ha alguna cosa o algú que et fa més mal que bé, no dubtis a alliberar-te'n.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: