Logotip de Adolescents.cat

Què és el "Delusionship"?

per Redacció, el 22 d'agost de 2023 a les 07:00

Una nova tendència anomenada "Delusionship" està causant sensació en TikTok, el qual és un reflex de les nostres vides i de les nostres relacions. Si fa un temps es parlava de les "Situationships", que són aquelles relacions sense etiquetes ni compromisos, amb les quals normalment alguna de les dues persones ho acaba passant malament. Aquesta nova paraula "Delusionship" posa nom a una situació en la qual es troben moltes persones.

El terme que combina les paraules "deliri" i "relació", descriu relacions que es basen en fantasies i il·lusions. Podria ser per exemple amb una persona que veus diàriament al transport públic o algú a qui segueixes a les xarxes socials, però amb qui encara no has parlat o amb qui has interactuat un parell de vegades. El "Delusionship" el viuen les persones que s'enamoren i ja es munten pel·lícules en el seu cap sense arribar a conèixer realment a aquella persona.


La tendència "Delusionship" serveix com un recordatori de la importància de mantenir un punt de vista sòlid quan es parla amb algú a través de les xarxes socials. És important tenir en compte que el que veiem a les xarxes pot no ser sempre la veritat completa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: