Logotip de Adolescents.cat

Europecore: la tendència entre els adolescents

per Redacció, el 20 d'agost de 2023 a les 09:36

En els últims anys ha sorgit la tendència Europecore i està arrasant en el mercat juvenil amb el seu estil distintiu i avantguardista. La moda sempre està evolucionant. Aquesta tendència combina elements retro, inspiracions europees (sobretot de França, Itàlia, Espanya i Grècia).

És a dir, és una tendència que posa èmfasi en l'estètica retro i nostàlgica, però amb un atrevit toc contemporani. En ella hi podem trobar: Faldilles plisades, bruses blanques, vestits "encorsetats", vestits florals, tops "corset", complements que evoquen la sofisticació europea, etc. El secret per a dominar Europecore és fusionar elements antics amb accents moderns per a produir una aparença distintiva i elegant.


Aquesta tendència emfatitza els tons delicats i els estampats vintage que representen elegància i romanticisme. Es creu que aquesta tendència va començar a créixer amb l'estrena d'"Emily en París" i a poc a poc ha anat agafant més força.

L'Europecore és molt més que una tendència de moda. Aquesta tendència de moda brinda als joves amants de la moda l'oportunitat d'expressar la seva creativitat i singularitat a través de peces úniques.


Us deixem aquí unes quantes idees d'Europecore en vídeos de Tik Tok:
 
@kathleentydrich I call it Mediterranean summer core 🤍 #cottagecorefashion #punterestoutfits #pintereststyle #summerstyleinspo #mediterraneanstyle ♬ safe and sound - :)
@deniseyrld 🏄🏻‍♀️ ready 🏄🏻‍♀️ #summeroutfit #mediterraneanstyle #italian #fitcheck #fyp ♬ Kemuel Kulosa cover sped up version - Kemuel
@zounsluuvs #mediterranean #mediterraneangirl #europeansummer #europeans #pinterest #aesthetic #lifestyle #moodboard #styleinspo #europe ♬ Prada Casso Edit On Soundcloud - cassö
@2500bc Summer 2022 right here. Old Money Call Me By Your Name type of style #mensfashion #menswear #callmebyyourname #menssummerfashion ♬ La Vie En Rose - Emily Watts



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: