Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 623]

per Redacció, el 2 de setembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia 14 anys
Estàvem el meu ex i jo a casa seva amb dos amics de Reus, acabàvem de dinar i tots volíem dormir, llavors ens van anar cadascun a una habitació diferent: el meu ex i jo a dalt i els nostres amics a l'habitació de baix. Va passar una estona i jo em vaig treure els pantalons (eren texans i em molestaven) noto que a ell se li posava... I ens vam liar, jo damunt i ell agafant-me de la cintura. Vam fer petting i ens vam manotejar. No va passar res més jiji.

Noia, 15 anys
Un dia vaig quedar amb una amiga que m'agradava i vam anar al terrat de casa seva. Vam estar mirant una peli i fent manetes fins que ens vam acabar liant. Després va començar a tocar-me i jo a ella i em va menjar el cony, després em vaig quedar a sopar a casa seva i durant el sopar no paraven d'haver-hi miradetes súper intenses. Quan vaig anar cap a casa em va enviar un missatge dient-me que havíem de repetir i jo li vaig dir que sí o sí. A casa em vaig tocar molt recordant la situació.

Noia, 18 anys
El meu jefe em posa dels nervis, sempre reganyant. Un dia sortint a fer unes birres amb els companys de feina i amb ell vam beure més del compte i em vaig començar a sentir molt atreta per ell. Resulta que ell se sentia igual i vam acabar al lavabo del bar menjant-nos i follant com salvatges, totalment una relació amor-odi! El dia següent havíem de fer com si res...

Noia, 15 anys
Em parlava des de fa temps amb un paio que em treu 2 anys, ens teníem bastantes ganes. Vam acabar quedant a casa d'un amic seu, ens vam començar a liar i la cosa es va començar a calentar, ell va començar a fotre'm mà fins que més tard em va agafar la meva mà i me la va portar fins a la seva polla i vaig acabar fent-li una palla.

Noi, 16 anys
Era una nit amb una festa a la torre d'un amic, una noia i jo tontejavem, total vam acabar a un quarto on hi havia la fusta pel foc i vam acabar liant-nos i ella fent-me sexe oral.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: