Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 2 de setembre de 2023 a les 08:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Les cabres tenen un dialecte distintiu: En algunes regions de Suïssa, les cabres tenen dialectes únics a cada àrea. 

Després d'una pluja intensa, sovint es pot percebre una aroma particular i fresca a l'aire. Aquesta olor es diu petricor i és causada per l'alliberament de compostos químics de les plantes i el sòl quan les gotes de pluja els colpegen.

Encara que no és gaire conegut, els ratolins emeten ultrasons que de vegades són interpretats com a "rialles". Aquests ultrasons són inaudibles per als humans i es fan servir per comunicar-se i expressar emocions entre ells.

Al planeta gegant gasós Neptú, les condicions atmosfèriques són tan extremes que es creu que les gotes de pluja estan compostes en gran part per diamants. L'alta pressió i la temperatura creen un entorn on el carboni es cristal·litza en forma de diamants abans de caure com a "pluja".

A l'estat d'Alabama, és il·legal portar un bigoti fals que causi rialles en una església.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: