Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 15 d'agost

per Redacció, el 15 d'agost de 2023 a les 09:50
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del dia d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us espera un dia de sort o no.


 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui podries rebre una sorpresa molt agradable en l'amor. Una persona especial tindrà un gest molt bonic i et farà sentir valorat/da. Gaudeix del moment i expressa els teus sentiments sense por.

TAURE
Arriba el moment de fer un canvi a la teva vida. Hi ha coses que són difícils d'acceptar, però ho hauràs de fer. Confia en tu mateix/a i en la teva força interior. La teva actitud serà clau per superar el repte amb el qual et trobaràs.

BESSONS
Tens un do de la paraula i avui et tocarà fer-lo servir. Sentiràs la necessitat d'expressar-te i de dir el que penses a algú, encara que no serà una conversa agradable. Saps que si no ho fas, et passaràs el que queda d'estiu amargat/da. Procura no perdre la calma.

CRANC
Avui és un bon dia per establir noves relacions personals. Si estàs receptiu/va, podries començar una nova amistat amb algú. En l'amor, és hora de deixar d'ignorar els senyals i fer front al que penses.

LLEÓ
Hi ha un dubte que et ronda pel cap des de fa dies i que no et deixa dormir. Parla ja amb aquella persona i planteja-li totes les preguntes que tinguis. Avui un bon amic/ga et farà saber que no estàs sol/a i et sentiràs molt estimat/da.

VERGE
Avui no et convé quedar-te tancat/da a casa. Necessites sortir i relacionar-te, tot i que el teu estat d'ànim sigui baix. Fer-ho t'ajudarà a recuperar el teu bon humor. Podria ser que algú et recriminés la teva actitud. Escolta'l.

BALANÇA
Avui és un bon dia per desfogar-te i deixar anar tot allò que t'està fent mal. Et servirà per sentir-te en pau amb tu mateix/a. En l'amor, començaràs a obrir el teu cor a una persona nova.

ESCORPÍ
Aquests dies estàs passant per alts i baixos emocionals. Avui, però, tornaràs a trobar l'equilibri i, en part, serà gràcies a una persona i les seves paraules de suport. En el terreny de l'amor, les distàncies augmentaran.

SAGITARI
Avui serà un dia intens. Potser hauràs d'ajornar decisions que ja tenies preses a causa d'un problema que sorgirà i que hauràs de solucionar. Centra't en el més important i no et sentis malament per deixar de banda algunes coses.

CAPRICORN
Al llarg del dia sentiràs emocions negatives que intentaran dominar-te. Et deixaràs endur pels impulsos i això et podria portar a cometre errors. Ves amb compte. Tot i això, avui tindràs un instant de felicitat que no esperaves.

AQUARI
Ets una persona bona i confiada, però recorda que no tothom és com tu. Ves amb compte a l'hora de fer favors i d'acceptar plans que no et venen de gust. Mira per tu i pensa en el que realment vols.

PEIXOS
Aquests dies has descobert que la lògica i l'anàlisi no sempre et porten a prendre les millors decisions. Estàs donant moltes voltes al que sents i potser l'únic que necessites és permetre't sentir. Que t'hagin fet mal en el passat no significa que te n'hagin de tornar a fer ara. Fes cas als consells d'un bon amic/ga.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: